Bolilol
Fanka BB :)
dzisiaj, 3dcw którym dniu cyklu robiłaś te badania?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dzisiaj, 3dcw którym dniu cyklu robiłaś te badania?
Kreska jest bez 2 zdań to CIONSZ. Gratuluję i sikaj dalej jesli masz testy do czwartku. Życzę nudnej i szczęśliwej ciąży ❤❤❤❤Zrobiłam strumieniowy, chyba jest kreska jak sądzicie? Sikac rano jeszcze raz? Beta dopiero w czwartek. Dzisiaj może być 10dpo albo, nie mialam monitoringu oscyluje na testach owulacyjnych
Zazuu z zachowaniem jakich zasad?Tsh za wysokie, stosunek lh/fsh taki se ale podobno już się od patrzenia na to odchodzi, no a prolaktyna zdecydowanie za wysoka z tym że ją ciężko dobrze zbadać więc bym powtórzyła z zachowaniem wszystkich zasad
A nie mówiłam na fabryczną była za grubaA wczoraj było ledwo co dzisiaj widac
Gratulacje!Zrobiłam strumieniowy, chyba jest kreska jak sądzicie? Sikac rano jeszcze raz? Beta dopiero w czwartek. Dzisiaj może być 10dpo albo, nie mialam monitoringu oscyluje na testach owulacyjnych
Ja tez widzę cień po cichu już gratulujeZrobiłam strumieniowy, chyba jest kreska jak sądzicie? Sikac rano jeszcze raz? Beta dopiero w czwartek. Dzisiaj może być 10dpo albo, nie mialam monitoringu oscyluje na testach owulacyjnych
ogilnie rzecz ujmujac: trzeba sie wyspać, pobranie rano, co najmniej dzień wcześniej: brak wysiłku fizycznego, brak seksu (włącznie z np. drażnieniem sutkow), brak alkoholu, generalnie unikanie jakiegoś pobudzenia, stresuZazuu z zachowaniem jakich zasad?
Dziękuję za tą niefabryczna kreskęA nie mówiłam na fabryczną była za gruba
to jestem gotowa na jutrzejsze badanieogilnie rzecz ujmujac: trzeba sie wyspać, pobranie rano, co najmniej dzień wcześniej: brak wysiłku fizycznego, brak seksu (włącznie z np. drażnieniem sutkow), brak alkoholu, generalnie unikanie jakiegoś pobudzenia, stresu
Od piku owulacja może pojawić się od 12 do 36h także od na trzona, odczekać chwile do czasu upłynnienia nasienia i można śmigaćDziewczyny od piku mam liczyć ze jutro jest owulacja? I w środę będzie 1dpo?