reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

reklama
bardzo ładnie zrobiłaś ten test :-) pewnie idealnie 3 krople wpadły :-)
Tak, bo jak można kąpać z pipetki to jest łatwiej niż jak się kapie prosto z pipki 😁

Ale ja już znalazłam sobie na ten brak ciąży inny pozytyw. Wróciłam niedawno do pracy a tam czeka na mnie wyjebany w kosmos ekspres do kawy. To teraz mogę bez oporów walić po 3 kawusie dziennie 🤩

A swoją droga ostatnio słuchałam Wspinaczki Lady Pank i pomyślałam, że idealnie pasuje przy staraniach. A że hormony ciazowe zadziałały to spłakałam się jak durna ;)

A swoją droga ostatnio słuchałam Wspinaczki Lady Pank i pomyślałam, że idealnie pasuje przy staraniach. A że hormony ciazowe zadziałały to spłakałam się jak durna ;)
ja ostatnio ciagle słucham piosenki „Bigger Than the Whole Sky” Taylor Swift idealnie oddaje to jak kobieta się czuje po poronieniu. Ta piosenka daje mi ukojenie.

ja ostatnio ciagle słucham piosenki „Bigger Than the Whole Sky” Taylor Swift idealnie oddaje to jak kobieta się czuje po poronieniu. Ta piosenka daje mi ukojenie.

Dobrze, że masz wyniki i udokumentowaną tę ciążę. Dobrze, że masz zaplanowanego lekarza. Oby się udało znaleźć przyczynę dlaczego teraz się tak dzieje i oby niedługo spełniło się Twoje marzenie :) ❤️

Dobrze, że masz wyniki i udokumentowaną tę ciążę. Dobrze, że masz zaplanowanego lekarza. Oby się udało znaleźć przyczynę dlaczego teraz się tak dzieje i oby niedługo spełniło się Twoje marzenie :) ❤️
ja mam teraz tylko jedno WIELKIE zmartwienie… kiedy mogę się znów starać? I kiedy wypadnie owulacja. Muszę w poniedziałek zapytać lekarza jak to wyglada.
Jestem wkurzona, że przez takie sytuacje znów wszystko się przeciąga…

ja mam teraz tylko jedno WIELKIE zmartwienie… kiedy mogę się znów starać? I kiedy wypadnie owulacja. Muszę w poniedziałek zapytać lekarza jak to wyglada.
Jestem wkurzona, że przez takie sytuacje znów wszystko się przeciąga…
No na razie to trzeba zobaczyć co tam w środku się zadziało i z tego będzie decyzja. Może jakieś badania będzie trzeba zrobić 🤔

reklama
Do góry