reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

Tak, bo jak można kąpać z pipetki to jest łatwiej niż jak się kapie prosto z pipki 😁

Ale ja już znalazłam sobie na ten brak ciąży inny pozytyw. Wróciłam niedawno do pracy a tam czeka na mnie wyjebany w kosmos ekspres do kawy. To teraz mogę bez oporów walić po 3 kawusie dziennie 🤩
ja ostatnio odkryłam, że testy są zapakowane w kartonik, a w kartoniku jest ta taka saszetka, w której jest test, i ta saszetka jest po to, żeby do niej nasikac i moczyc w niej test 😱

reklama
ja mam teraz tylko jedno WIELKIE zmartwienie… kiedy mogę się znów starać? I kiedy wypadnie owulacja. Muszę w poniedziałek zapytać lekarza jak to wyglada.
Jestem wkurzona, że przez takie sytuacje znów wszystko się przeciąga…
ja Cię rozumiem... właśnie ja nie znoszę, kiedy mam w perspektywie dłuższa przerwę od starań, bo coś tam. Nawet jak na teście jest biało, to wiem, że zaraz będzie nowy cykl i szybko jakos ten czas zleci. A jak mam czekać nie wiadomo ile to jest to dla mnie koszmar

Błondziorno.

@LaLaLaKoala , nie chodzam do kościoła, bo omijam tę instytucję szerokim łukiem, ale tak napisałaś ten tekst (przeciągając głoski), że przypomniała mi się jedna z nudniejszych, polskich piosenek: „Przeżyyyyyyj to saaaaaaam…”

Łee, nie lubię jej😝.

Nie zamieniaj seeeeeerca w twardy głaaaaaaz!
Chcemy być sobą wreszcie!!!!

Ach, ten Killer ;)

ja mam teraz tylko jedno WIELKIE zmartwienie… kiedy mogę się znów starać? I kiedy wypadnie owulacja. Muszę w poniedziałek zapytać lekarza jak to wyglada.
Jestem wkurzona, że przez takie sytuacje znów wszystko się przeciąga…
Lekarz musi ocenić, czy się oczyszciłaś dobrze.
Jeśli tak, to pewnie dostaniesz zielone światło od kolejnego cyklu.

Co do oznaczania hormonów: ja bym za 3 miesiące sprawdziła.

reklama
Do góry