reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

no to może ktoś mądrzejszy ode mnie się wypowie, bo dla mnie czy jest owulacja to jest raczej sprawa pierwszej fazy cyklu, a niewydolność 2 fazy to rozumiem neiwydolność ciałka żółtego czyli za niski prog, a to z samą owulacją to nie ma jakoś dużo współnego... Tak mi sie zdaje, ale moze nie mam racji
Ja poprostu stwierdziłam, że zmienię lekarza 🤷‍♀️

reklama
Ale plus masz taki, że rzadzisz własnym czasem i sobie będziesz mogła wcześniej skończyć pracę, albo wyskoczyć w trakcie jak młodego trzeba będzie odebrać z przedszkola itp 😀 to jest bardzo duży plus swojej działalności
Chyba, ze akurat wtedy będę siedziała na rozprawie, bo tego tez nie przewidzisz.

Ale poszłam w końcu po rozum do głowy i kończę powoli zabawę w panią adwokat w tym roku :)

czemu mi serduszkujecie, jak ten wykres jest jakiś poyebany ? 😂
Czy on świadczy o tym, że ta owulacja była? I czy jak biorę jednego dupka dziennie, to on wpływa na temperaturę?
Kurczę zastanawiałam się nad tym sześć miesięcy temu i wydaje mi się ze niespecjalnie u mnie wpływał na temperaturę :) ale ja jestem laikiem.

tak, no ale duphaston nie ma nic wspólnego z tym, czy owulacja była czy nie. No i jeśli slepo przpeisują od 15dc to też lepiej iść do innego gina, bo jak dziewczyna ma owulkę w 17 dc, to już blokuje i tylko robi gorzej.
Ja uważam, że powinnam dostać przede wszystkim na już badanie też podstawowych hormonów, a nie czekać nie wiem na co 🤷‍♀️, może jestem uparta.

Ja uważam, że powinnam dostać przede wszystkim na już badanie też podstawowych hormonów, a nie czekać nie wiem na co 🤷‍♀️, może jestem uparta.
Podstawowe hormony moim zdaniem powinno sie zbadac od razu na początku. Wysiłek żaden, a o wielu jakichś prostych jak i mniej prostych rzeczach może powiedzieć. Nie myślałaś, zeby na własną rękę zrobić?

reklama
Podstawowe hormony moim zdaniem powinno sie zbadac od razu na początku. Wysiłek żaden, a o wielu jakichś prostych jak i mniej prostych rzeczach może powiedzieć. Nie myślałaś, zeby na własną rękę zrobić?
Myślałam, ale z drugiej strony chce wymusić, bo mam je w pakiecie za darmo 🤷‍♀️, a kasę wolałabym wydać na coś bardziej wyszukanego 😂🙈.

Do góry