reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

reklama
Biedna, ja mam na szczęście w miarę samodzielne stanowisko, czasami niestety muszę 3 tygodnie być w biurze, ale w tym miesiącu mam tylko jeszcze 3 dni w biurze, reszta zdalnie, więc bardzo mnie to cieszy 😁
U mnie wieczny HO chyba ze akurat jakaś rozprawa wpadnie czy trzeba się spotkac z klientem.

czaje. Ja nie wiem jakbym wytrzymała rozliczanie z każdej minuty :O u nas ważne, zeby robota była zrobiona.
Ja byłam tak kiedyś rozliczana, ale uciążliwe to🤷‍♀️, teraz w sumie mam harmonogram który sama pisze i konsultuje co chcą ewentualnie zawrzeć wyrzucić i sobie tworzę plan szkolenia 😂

Ale cudnie ❤️. Moja to fruwa po ścianach i robi swoje okrzyki 😂, ma czasami 5 minut takie przebudzenia 😂😂😂
no ale dziś ten urwis obudził mnie 7:10 gryząc mi włosy i ucho 😂 potem robił parkour po całym domu i teraz się uspokoił :D on ma 5 miesięcy (dziś mija 🥰) to jeszcze odwala dziki szajs kilka razy dziennie :D

Mój ginekolog mi odpisał, że amh w normie czyli problem jest raczej w niewydolność 2 fazy cyklu i stąd brak owulacji 🤷‍♀️ i w sumie z tym zostałam do połowy grudnia 🤷‍♀️

reklama
no ale dziś ten urwis obudził mnie 7:10 gryząc mi włosy i ucho 😂 potem robił parkour po całym domu i teraz się uspokoił :D on ma 5 miesięcy (dziś mija 🥰) to jeszcze odwala dziki szajs kilka razy dziennie :D
Moja to ponad 10 lat, z talia bąka 😂 ale ma czasami takie świrowanie swoje dalej, chociaż fakt już więcej czułości chce niż kiedyś, śmieje się, że swój charakterek traci 😂.

Do góry