reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

reklama
Jezuuu licZe na prezent na swieta i urodziny🙉
21 cs, szkoda mi każdego cyklu który miałby być zmarnowany. W tym miesiącu 31 lat 🙊
No to Kochana, jesteśmy dokładnie na tym samym wózku. Tez bym sobie chętnie zrobiła prezent na 31 urodziny, które przypadają w tym miesiącu 😌 i oczywiście czułam wczoraj jakieś harce w macicy więc to jak byk musiało być zagnieżdżenie 😬🙏🏼🙏🏼🙏🏼

Chodziło mi o to, ze ciężarne mnie zasmucają przypominając na każdym kroku, że się komuś spełniają moje marzenia a nie mi😜 a przebywanie z głupimi ludźmi samo w sobie bywa bolesne 🫣

20221109_084223.jpg

Takie poranki sa najlepsze :D

reklama
ale Wam zazdroszczę 😌 ja codziennie muszę chodzić do biura, gdzie rozliczają mnie z każdej dosłownie minuty i w dodatku muszę siedzieć otoczona debilami i ciężarnymi (już sama nie wiem co gorsze)😌
Biedna, ja mam na szczęście w miarę samodzielne stanowisko, czasami niestety muszę 3 tygodnie być w biurze, ale w tym miesiącu mam tylko jeszcze 3 dni w biurze, reszta zdalnie, więc bardzo mnie to cieszy 😁

Do góry