Owulacja
Fanka BB :)
Jeszcze trochę i się napijeszKurczę, napiłabym się wina, ale bezalkoholowe są niedobre.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeszcze trochę i się napijeszKurczę, napiłabym się wina, ale bezalkoholowe są niedobre.
Na razie to tylko alkohol przez osmozę - z męża na mnie XDJeszcze trochę i się napijesz
Bardzo chciałabym mu go zabrać, bo mi żal tego zwierzaka.Ej jak jesteś od kotów to weź zabierz prezesowi kota
pamiętaj, złota rada ode mnie, mniej dramatu więcej czytaniajeju staram się jak mogę
nie napierdalajta tyle, jak ja pranie do składania miałam
Trzymam kciuki za tego polipa żeby został stamtąd jak najszybciej skasowanyDziewczyny taki update ode mnie: jak pewnie niektóre wiedzą 22 listopada czeka mnie histeroskopia diagnostyczna bo mam plamienia. I dziś byłam na usg i pierwszy ginekolog mi powiedział, że "niewykluczony jest polip". Ja bym chciała, żeby się okazało, ze go mam i blokował zajście
do tego przy okazji grupy krwi zrobiłam kilka badań i mam za dużo kwasu foliowego i dość niską ferrytynę
nieważnie jak dziwnie to zabrzmi: z całego serca życzę Ci polipa blokującego zajście, łatwego do pozbycia się.Dziewczyny taki update ode mnie: jak pewnie niektóre wiedzą 22 listopada czeka mnie histeroskopia diagnostyczna bo mam plamienia. I dziś byłam na usg i pierwszy ginekolog mi powiedział, że "niewykluczony jest polip". Ja bym chciała, żeby się okazało, ze go mam i blokował zajście
do tego przy okazji grupy krwi zrobiłam kilka badań i mam za dużo kwasu foliowego i dość niską ferrytynę