reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

reklama
Ktoś pytał o torbiel krwotoczną - całe stado (8 sztuk) torbieli krwotocznych - każdy po 2cm - po punkcji wchłonęło mi się w jeden cykl. Tzn po następnej miesiączce już ich nie było.

Dziewczyny taki update ode mnie: jak pewnie niektóre wiedzą 22 listopada czeka mnie histeroskopia diagnostyczna bo mam plamienia. I dziś byłam na usg i pierwszy ginekolog mi powiedział, że "niewykluczony jest polip". Ja bym chciała, żeby się okazało, ze go mam i blokował zajście :p
do tego przy okazji grupy krwi zrobiłam kilka badań i mam za dużo kwasu foliowego i dość niską ferrytynę

Dziewczyny taki update ode mnie: jak pewnie niektóre wiedzą 22 listopada czeka mnie histeroskopia diagnostyczna bo mam plamienia. I dziś byłam na usg i pierwszy ginekolog mi powiedział, że "niewykluczony jest polip". Ja bym chciała, żeby się okazało, ze go mam i blokował zajście :p
do tego przy okazji grupy krwi zrobiłam kilka badań i mam za dużo kwasu foliowego i dość niską ferrytynę
Trzymam kciuki za tego polipa żeby został stamtąd jak najszybciej skasowany 😘

nieważnie jak dziwnie to zabrzmi: z całego serca życzę Ci polipa blokującego zajście, łatwego do pozbycia się.

Nadrobiłam!
@Miętusek Gratulacje! ❤️
@Lili88 Trzymam kciuki i mam nadzieje ze wszystko potoczy się e dobrym kierunku!

Melduje ze przejechałam 160 km tylko żeby starego z poligonu do lasu wyciągnąć! Trzon zaliczony!

Dziś dopiero pozytywny LH o 16, także termin testowania na pewno z 17.11 przesunie się na conajmniej 20.11.

Zaciskam kciuki żeby żołnierzyki wytrzymały te 24h i dopłynęły do celu😂

reklama
@Lili88 daj znać jak tam sytuacja dzisiaj
Sad Best Friends GIF by Lisa Vertudaches

Do góry