reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

reklama
Ktoś pytał o torbiel krwotoczną - całe stado (8 sztuk) torbieli krwotocznych - każdy po 2cm - po punkcji wchłonęło mi się w jeden cykl. Tzn po następnej miesiączce już ich nie było.

Dziewczyny taki update ode mnie: jak pewnie niektóre wiedzą 22 listopada czeka mnie histeroskopia diagnostyczna bo mam plamienia. I dziś byłam na usg i pierwszy ginekolog mi powiedział, że "niewykluczony jest polip". Ja bym chciała, żeby się okazało, ze go mam i blokował zajście :p
do tego przy okazji grupy krwi zrobiłam kilka badań i mam za dużo kwasu foliowego i dość niską ferrytynę

Dziewczyny taki update ode mnie: jak pewnie niektóre wiedzą 22 listopada czeka mnie histeroskopia diagnostyczna bo mam plamienia. I dziś byłam na usg i pierwszy ginekolog mi powiedział, że "niewykluczony jest polip". Ja bym chciała, żeby się okazało, ze go mam i blokował zajście :p
do tego przy okazji grupy krwi zrobiłam kilka badań i mam za dużo kwasu foliowego i dość niską ferrytynę
Trzymam kciuki za tego polipa żeby został stamtąd jak najszybciej skasowany 😘

nieważnie jak dziwnie to zabrzmi: z całego serca życzę Ci polipa blokującego zajście, łatwego do pozbycia się.

Nadrobiłam!
@Miętusek Gratulacje! ❤️
@Lili88 Trzymam kciuki i mam nadzieje ze wszystko potoczy się e dobrym kierunku!

Melduje ze przejechałam 160 km tylko żeby starego z poligonu do lasu wyciągnąć! Trzon zaliczony!

Dziś dopiero pozytywny LH o 16, także termin testowania na pewno z 17.11 przesunie się na conajmniej 20.11.

Zaciskam kciuki żeby żołnierzyki wytrzymały te 24h i dopłynęły do celu😂

reklama
@Lili88 daj znać jak tam sytuacja dzisiaj
Sad Best Friends GIF by Lisa Vertudaches

Do góry