reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

@Lunak
Witaj, mój miał koło 6 cm wiec musiałam go usunąć operacyjnie, to jest krótki zabieg. Jeżeli lekarz nie zareagował na niego to jest on jeszcze nie duży.
Co napewno radzę ci iść za dwa tygodnie na kontrole, mój strasznie szybko urósł i grozi to pęknięciem (czyli bardzo nie dobrze przy torbielu krwotocznym, grozi to nawet śmiercią) owulacja mi się nie pojawiła do póki torbiel nie zniknął, ale u ciebie może być inaczej, możesz zrobić test dla samej siebie. Trzymam kciuki.
Dzięki we wrzesniu miałam laparoskopowe usuwana ciążę pozamaciczna - lewy jajowód. Gin powiedział że się wchłonie i że możemy się dalej starać, ale ja też mam odruch żeby jeszcze skontrolować bo jednak trochę czuję lewy jajnik.

reklama
Dzięki we wrzesniu miałam laparoskopowe usuwana ciążę pozamaciczna - lewy jajowód. Gin powiedział że się wchłonie i że możemy się dalej starać, ale ja też mam odruch żeby jeszcze skontrolować bo jednak trochę czuję lewy jajnik.
Lepiej kontrolować. Ja tez miałam już 3 inne torbiele, jeden z nich się wchłonął a dwa musiałam usunąć, mam nadzieje że u ciebie będzie wszystko dobrze 🤗

Ogonek i ryjek są moim orężem, prawdą i rozumem zło przezwyciężę! 😀

Ja miałam torbiel czynnościową, wchłonęła się lub pękła z kolejnym cyklem. Powstała ona z przejrzalego pęcherzyka który nie pękł wiec owulacji nie było.
Dzięki zobaczę po miesiączce czy moja też się wchłonęła.

Dziewczyny amh 1.78ng/ml, mam 30 no w sumie w lutym już będzie 31, czy mi się wydaje czy trochę kiepski wynik? Wiem, że na pewno są gorsze, ja zielona w sumie w tych przedziałach eh.

Załączniki

• Screenshot_20221108_165908_com.google.android.apps.docs_edit_297598854626982.jpg
    Screenshot_20221108_165908_com.google.android.apps.docs_edit_297598854626982.jpg
    59,3 KB · Wyświetleń: 67
Pytam, bo te przedziały wiekowe które patrzyłam to jakoś później patrząc na to, to nijak mi ocenić 🤷‍♀️. Dziękuję ❤️, wolę zapytać osoby które miały styczność.
ja mam np amh jakoś plus/minus 2,5 (31 lat) i lekarz powiedział, że jest super. Jakbyś miała poniżej 1 to myślę, ze już słabo, ale 1,8 to raczej w porządku :)

ja mam np amh jakoś plus/minus 2,5 (31 lat) i lekarz powiedział, że jest super. Jakbyś miała poniżej 1 to myślę, ze już słabo, ale 1,8 to raczej w porządku :)
No własne znajoma w moim wieku ma też coś koło 2.5🤷‍♀️, a już sama zgłupiałam. Jakoś bałam się trochę chyba wyniku i tak jakoś małpi rozum mnie dołapał chyba 😂😂😂

reklama
Do góry