reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

reklama
Beta 40.
Progesteron zrobię jutro jak będę powtarzać betę.
Coraz gorzej się czuje.

Załączniki

• IMG_1066.jpeg
    IMG_1066.jpeg
    14,6 KB · Wyświetleń: 135
Hej dziewczyny. Byłam u gina i mam zmianę krwotoczna na lewym jajniku (nie wypytałem jakich jest rozmiarów bo myślałam że sobie tylko sprawdzę czy owu byla) byłam trochę zaskoczona. Zakładam że może to torbiel krwotoczna więc moje pytanie jak długo się taka wchłania i czy mogło być owu (bo chyba wtedy powstaje🤔) nie wiem czy jest sens testować. Może któraś się orientuje. A mam testować jutro.
@Lunak
Witaj, mój miał koło 6 cm wiec musiałam go usunąć operacyjnie, to jest krótki zabieg. Jeżeli lekarz nie zareagował na niego to jest on jeszcze nie duży.
Co napewno radzę ci iść za dwa tygodnie na kontrole, mój strasznie szybko urósł i grozi to pęknięciem (czyli bardzo nie dobrze przy torbielu krwotocznym, grozi to nawet śmiercią) owulacja mi się nie pojawiła do póki torbiel nie zniknął, ale u ciebie może być inaczej, możesz zrobić test dla samej siebie. Trzymam kciuki.

reklama
Do góry