reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

reklama
Hej dziewczyny. Byłam u gina i mam zmianę krwotoczna na lewym jajniku (nie wypytałem jakich jest rozmiarów bo myślałam że sobie tylko sprawdzę czy owu byla) byłam trochę zaskoczona. Zakładam że może to torbiel krwotoczna więc moje pytanie jak długo się taka wchłania i czy mogło być owu (bo chyba wtedy powstaje🤔) nie wiem czy jest sens testować. Może któraś się orientuje. A mam testować jutro.

Ja widzę, że w niektórych tematach to grubo jest, nawet są dodawane poplamione majtki 😯🤷‍♀️ czy tylko dla mnie to takie niesmaczne i szokujące, żeby dodawać majtki poplamione na forum 🤔?
Niby nic co ludzkie nie jest nam obce, ale ja nie wyobrażam sobie dodać takiego zdjęcia :O trochę czuję się zniesmaczona widząc takie rzeczy

reklama
Do góry