Serio
Fanka BB :)
I w końcu świat usłyszał Zazuuzostawiam link apropo progamu co wczoraj mówiłyśmy.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I w końcu świat usłyszał Zazuuzostawiam link apropo progamu co wczoraj mówiłyśmy.
u mnie też się pzesunęło w tym miesiącu. 16 dc białe 17 dc ledwo widać i PIK był 20 dcU mnie testy owulacyjne blade biale także dzis 17dc owulka się przesunie i nie będę testować 20.11 a kiedy to nie wiem
To wskakuj na męża i niech będą z tego piękneJa po wizycie u ginekologa dobrze że byłam w dogodnym terminie to od razu mi zrobiła monitoring . Pęcherzyk 19 mm lewy jajowód - generalnie wszystko ideolo według lekarki . Owulacja maksymalnie za 2 dni trza się brać za robotę
Niby nic co ludzkie nie jest nam obce, ale ja nie wyobrażam sobie dodać takiego zdjęcia :O trochę czuję się zniesmaczona widząc takie rzeczyJa widzę, że w niektórych tematach to grubo jest, nawet są dodawane poplamione majtki czy tylko dla mnie to takie niesmaczne i szokujące, żeby dodawać majtki poplamione na forum ?
Mnie opis nie zniesmaczy, ale dodanie pobrudzonych majtek i tak nic nie podpowie więc kompletnie nie umiem tego pojąćNiby nic co ludzkie nie jest nam obce, ale ja nie wyobrażam sobie dodać takiego zdjęcia :O trochę czuję się zniesmaczona widząc takie rzeczy