reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

- hashimoto
- wahające sie TSH
no i ten ginekolog dzisiaj, sam powiedzial, zebym zmonitorowała
Kurcze, wiem, że sama sie tez moze nakrecam, ale wole ew. wdrazanie leczenia zaczac predzej jezeli faktycznie coś mocno moze przeszkadzac w staraniach. Mam 32 lata, dopiero teraz poczułam się gotowa, mialam wszystko zaplanowane 🤣 teraz chce mi się smiac
Nie no, spoko. Badania zrób ale tak bojowo się nie nastawiaj, że będzie z czym walczyć, bo jednak zdecydowana większość kobiet zachodzi w ciążę bez medycznej interwencji ;-). Na grubość endo można próbować coś zdziałać dietą :-).

reklama
To dobrze. Spoko, wygląda na to, ze owulka jak najbardziej ma szanse jeszcze przyjść. Jak długie masz cykle?
Jeśli jesteś taka "w gorącej wodzie kąpana" :D to właśnie pochodź i posprawdzaj "co tam słychać" :D
widzę, ze koleżanka się naigrywa..
jak taka hop do przodu jesteś to zapraszam po telefon i umów i siebie i mnie na monitoring 😂

Kurde, @Kejcik dopiero się obczaiłam, że masz superświnkę w awatarze! Przecież ta bajka to moje dziecinstwo kiedy leżałam w chorobie :D i bajkowe kino :D
to moja idolka z dzieciństwa 😅 miałam własnoręcznie przygotowane akcesoria, które pozwalały mi się w nią przeobrażać 🤣🐽 i zasmuca mnie, że większość ludzi nie kojarzy tej zacnej postaci 🥹 ale sprawiałaś właśnie, że powraca mi wiara w ten naród, akurat tak przed snem 😉

Hej. Ja wczoraj z moim byliamy w klinice nieplodnosci. Mialam komplet badanian bo moj ginekolog dal skierowanie do szpitala, niestety moj luby nie za bardzo chcial isc na badania. Ale dostal skierowanie i juz byl na pobraniu krwi i teraz zostalo nam badanie nasienia. Odrazu lekarz zapytal sie czy godzimy sie na inseminacje bo za dlugo sie staramy . Moj progesteron to 0.4 lub mniej. Wiec powoedzial ze jak przyjda wszystkie wyniki mojego meza to umawiamy sie i dzialamy. Mam nadzieje ze sie uda 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

Hej. Ja wczoraj z moim byliamy w klinice nieplodnosci. Mialam komplet badanian bo moj ginekolog dal skierowanie do szpitala, niestety moj luby nie za bardzo chcial isc na badania. Ale dostal skierowanie i juz byl na pobraniu krwi i teraz zostalo nam badanie nasienia. Odrazu lekarz zapytal sie czy godzimy sie na inseminacje bo za dlugo sie staramy . Moj progesteron to 0.4 lub mniej. Wiec powoedzial ze jak przyjda wszystkie wyniki mojego meza to umawiamy sie i dzialamy. Mam nadzieje ze sie uda 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Super , ze dzialacie :) ale co znaczy progesteron 0,4? Nie masz na mysli amh?

reklama
Do góry