Lwica1410
Fanka BB :)
No i pięknieDziewczynki, mam wyniki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No i pięknieDziewczynki, mam wyniki
Dziewczynki, mam wyniki
niech rośnie maluszek a jak się czujesz?Dziewczynki, mam wyniki
A co powiedział lekarz na tą betę?Jestem po USG... Pęcherzyk urósł, pojawiło się ciałko żółte... Wszystko się zgadza... Zgłupiałam totalnie.
Brawo!!! Z ogromną dumą wpisuję wielki brzuchal na pierwszej stronieDziewczynki, mam wyniki
Jakoś nie wierzę w toCzyli jest dobrze.
Kuźwa... Może jakaś pomyłka laboratorium, przecież się zdarzają.
Że to może być błąd laboratorium, ale to jest bardzo mało prawdopodobne. Koniecznie jutro powtórkaA co powiedział lekarz na tą betę?
Trzymaj się mamy MaleństwoDziewczynki, mam wyniki
dziękuję, fizycznie dobrze psychicznie to duży stres, zdecydowanie wyższy niż poprzednio, ale na szczęście ta beta jest wyższa niż poprzednia beta z 6dpt, więc mam nadzieję, że ten Bombelek będzie nakurwial dalejniech rośnie maluszek a jak się czujesz?
nie ma innego wyjścia ! Mocno trzymam za Was kciukidziękuję, fizycznie dobrze psychicznie to duży stres, zdecydowanie wyższy niż poprzednio, ale na szczęście ta beta jest wyższa niż poprzednia beta z 6dpt, więc mam nadzieję, że ten Bombelek będzie nakurwial dalej
nie wiem jaką dać relację. Bardzo Ci dziekuję, przykro mi, że moja radość miesza się z Twoim stresem, chciałabym, byśmy obie mogły się cieszyćBrawo!!! Z ogromną dumą wpisuję wielki brzuchal na pierwszej stronie
Jakoś nie wierzę w to
Że to może być błąd laboratorium, ale to jest bardzo mało prawdopodobne. Koniecznie jutro powtórka