królowa_kresek😉🙃
Fanka BB :)
Mocno mocno mocno.... trzymam kciuki️️Jutro powtórka bety i USG za tydzień. Mam nie odstawiać leków, aczkolwiek ten spadek jest bardzo niepokojący
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mocno mocno mocno.... trzymam kciuki️️Jutro powtórka bety i USG za tydzień. Mam nie odstawiać leków, aczkolwiek ten spadek jest bardzo niepokojący
Dziewczynki, mam wyniki
Nie spotkałam się z tym, żeby lekarz cofnął l4. Nie odstawiaj heparyny jeśli ją bierzesz, ale progesteron jest do odstawienia (jednak najlepiej, żeby lekarz potwierdził to podczas wizyty, gdy zobaczy brak rozwoju ciąży) ;(Dziewczyny mam do Was tylko jedno pytanie. Co mam teraz zrobić? Jak pójdę do lekarza, to cofnie mi L4? Jestem na lekach, nie wiem czy mogę je od tak odstawić. Przepraszam że pytam tutaj, ale jestem w kropce, nigdy nie byłam w takiej sytuacji
Beta we wtorek po południu 3646,0 i z wczoraj rano 3423,0
To koniecznie pamiętaj, żeby mi opowiedzieć jak byłoIdę na pierwszą wizytę do dr Wyroby
Kochana mną się nie przejmuj. Teraz Ty i Bolilol junior jesteście najważniejsi. Ja sobie poradzę, mam w Was i moim mężu takie wsparcie, że nieważne co będzie, dam sobie radęnie wiem jaką dać relację. Bardzo Ci dziekuję, przykro mi, że moja radość miesza się z Twoim stresem, chciałabym, byśmy obie mogły się cieszyć
Popieram! I wkurza mnie to, że ciężko trafić na lekarza, który poprowadzi pełną diagnostykę. Staramy się z mężem od 3 lat, przerobiliśmy chyba z 5 lekarzy, z czego jeden był taki na dłużej i faktycznie sporo poprawił, ale już skończyły mu się na nas pomysły. I dopiero ze 3 miesiące temu poszliśmy do lekarki, która zleciła nam badania genetyczne i się okazało, że kariotyp męża jest nieprawidłowy. Gdybyśmy zrobili to badanie wcześniej, może już mielibyśmy dzieckoJeśli komuś się 5 lat nie udaje to na pewno jest jakas medyczna przyczyna. Tylko po prostu może nie została odkryta/zdiagnozowana
No właśnie chwilowo w żadnym wypadku mam nie odstawiać, jutrzejszą beta mam nadzieję że wszystko już wyjaśni, bo na USG rozwój jest taki jak powinien byćNie spotkałam się z tym, żeby lekarz cofnął l4. Nie odstawiaj heparyny jeśli ją bierzesz, ale progesteron jest do odstawienia (jednak najlepiej, żeby lekarz potwierdził to podczas wizyty, gdy zobaczy brak rozwoju ciąży) ;(
Brawo! Czekam niecierpliwiekrew upuszczona, odświeżam
Jechałam po śniegu!!!