reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

No właśnie wiem ze po czasie nie powinno się patrzeć. Na jednym zdjęciu zakreśliłam niemezowi bo on to tam nawet nie wie gdzie patrzeć 🤣 drugie bez zakreślenia.
Królowa kresek powie Ci, jeśli to nie jest różowe, to jest cień fabrycznej. Niektore nie mają jej wcale po wyschnięciu a niektóre mają szarą i to taką, że początkująca testująca (taka roczna. .. nawet😁😁😁) jest w stanie napalić się jak szczerbaty na suchary, że jutro będzie kreska jak ta lala.

reklama
Królowa kresek powie Ci, jeśli to nie jest różowe, to jest cień fabrycznej. Niektore nie mają jej wcale po wyschnięciu a niektóre mają szarą i to taką, że początkująca testująca (taka roczna. .. nawet😁😁😁) jest w stanie napalić się jak szczerbaty na suchary, że jutro będzie kreska jak ta lala.

Ja właśnie nie wiem jaki ona ma kolor 🤣 bo raz się mieni na różowo, raz jest szara a raz jej nie ma wcale 🤣 Kreska Szrodingera normalnie

Wiecie co wróciłam ze sklepu i patrzę na tego pinka i ewidentnie jest tam jakiś duch. Czy po wyschnięciu punków wychodzą u nich kreski fabryczne? Bo zawsze po zrobieniu wywalalam do kosza i nie patrzyłam co się dalej dzieje z nimi po takim czasie 😂
Wrzucaj, zobaczymy 🙂 i mów jaki pink. Od kilku dni eksperymentuje z mokrymi, suchymi itd 😂 kreski fabryczne i inne numery mi nie obce 🙈

Na Vinted nie, bo Cie zajada pomiarami zebys podala.
🤣
Dlatego wystawiam hurtem rzeczy i zawsze cm mierzę wszystko co mogę, bo mam takiego lenia, że nie chce mi się mierzyć co chwila dla 15 osób, z czego żadna nie kupi. Ostatnio zrobiłam porządek w szafie, wystawiłam 5 kurtek i sprzedałam wszystkie w ciągu godziny😆 takie sytuacje to ja lubię .

Roczna powiadasz 🤔 ja weteran i tak mało fabrycznych widziałam, że jeszcze bym się ciutkę napaliła ale tak tyci, tyci 😂

reklama
Do góry