amusedxxx
Moderator
Wow no tu widzę! dobrze ze moje nigdy takich nie miałyZgadzam się, chyba mają turbo fabryczną po wyschnięciu. Sprawdziłam swój
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wow no tu widzę! dobrze ze moje nigdy takich nie miałyZgadzam się, chyba mają turbo fabryczną po wyschnięciu. Sprawdziłam swój
Chcę przepis!!!!! Błagam!Sami robimy ja zaczęłam robić ser żółty z nadwyżki sera białego, a później teściowa żeby spróbować oscypki.
Zgadzam się, chyba mają turbo fabryczną po wyschnięciu. Sprawdziłam swój
Sama zrobiłam, bo mi się wydawało, że jest cień i zaznaczyłamNo i u mnie jest na żywo coś takiego mega podobnego
I widzę że też u Ciebie się pojawiło na krawędzi takie wyszczerbienie
Pierwsze robiłyśmy chyba z doradca smaku, teraz teściowa robi na oko. U nas to jest normalne, że nie trzymam się zbytnio przepisu. Zrobiłam raz wypaśną roladę boczkową z filetem. Zaniosłam ją chłopaka na masarnie, stwierdzili że ich przebiłam. Tylko teraz już bym jej nie otworzyła bo nie pamiętam jakich ziół użyłam ja działam na zasadzie zapachu, więc u mnie raczej zawsze smak jest trochę inny.Chcę przepis!!!!! Błagam!
My też dzisiaj odpaliliśmy netflixa.Tez bym sobie poleżała, ale co za dużo to nie zdrowo, bo i tak musimy co roku dużo za wodę dopłacać xD ale mam na dzisiaj inne przyjemności, skończyłam love is blind, zjadłam chipsy i teraz oglądam reunion selling Sunset. Te durne programy na netflixie to mój guilty pleasure
Na żywo widać dużo lepiej to powinno być zakazane ale w sumie dawno powinien być w koszuWow no tu widzę! dobrze ze moje nigdy takich nie miały
Sama zrobiłam, bo mi się wydawało, że jest cień i zaznaczyłam
Jutro sikamy, nie ? Tylko chyba wyrzucę test odrazuA to u mnie się samo zrobiło to wyszczerbienie
Tez nie przebrnelismy…My też dzisiaj odpaliliśmy netflixa.
Jak 2 lata temu był szał na squid Game, to obejrzeliśmy w 2 dni. Teraz puściliśmy wyzwanie. Wyłączyliśmy po 20 minutach
Chyba włączę ukrytą prawdę XDDDD