reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

U nas łososia można kupić tylko w markecie, więc trochę lipa. Ale gdybym dostała takiego z zaufanego źródła to z pewnością wrzuciłabym go do wędzarni :D
Za to łososia polecam marynowanego w soku agrestowym - mniam!
A skąd wziąć sok agrestowy? chyba nigdzie nigdy nie widziałam :D ale w sumie ja łososia najbardziej lubię tak zrobionego, żeby nie było czuć smaku łososia xD

reklama
Dlatego wystawiam hurtem rzeczy i zawsze cm mierzę wszystko co mogę, bo mam takiego lenia, że nie chce mi się mierzyć co chwila dla 15 osób, z czego żadna nie kupi. Ostatnio zrobiłam porządek w szafie, wystawiłam 5 kurtek i sprzedałam wszystkie w ciągu godziny😆 takie sytuacje to ja lubię .
Gorzej jak są wymiary w opisie a i tak pytaja 🤦🏼‍♀️

Królowa kresek powie Ci, jeśli to nie jest różowe, to jest cień fabrycznej. Niektore nie mają jej wcale po wyschnięciu a niektóre mają szarą i to taką, że początkująca testująca (taka roczna. .. nawet😁😁😁) jest w stanie napalić się jak szczerbaty na suchary, że jutro będzie kreska jak ta lala.
Szczerbaty na suchary :D świetne, nie znałam tego :D

No właśnie wiem ze po czasie nie powinno się patrzeć. Na jednym zdjęciu zakreśliłam niemezowi bo on to tam nawet nie wie gdzie patrzeć 🤣 drugie bez zakreślenia.
Zgadzam się, chyba mają turbo fabryczną po wyschnięciu. Sprawdziłam swój 😂

Załączniki

• IMG_20231125_213441.jpg
    IMG_20231125_213441.jpg
    173,4 KB · Wyświetleń: 99
  • IMG_20231125_213427.jpg
    IMG_20231125_213427.jpg
    138 KB · Wyświetleń: 108
Rozmiękam w wannie @LadyCaro 😎 zobaczymy, ile wytrzymam dzisiaj 🤣🤣
Tez bym sobie poleżała, ale co za dużo to nie zdrowo, bo i tak musimy co roku dużo za wodę dopłacać xD ale mam na dzisiaj inne przyjemności, skończyłam love is blind, zjadłam chipsy i teraz oglądam reunion selling Sunset. Te durne programy na netflixie to mój guilty pleasure :D

reklama
Do góry