reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

U nas łososia można kupić tylko w markecie, więc trochę lipa. Ale gdybym dostała takiego z zaufanego źródła to z pewnością wrzuciłabym go do wędzarni :D
Za to łososia polecam marynowanego w soku agrestowym - mniam!
A skąd wziąć sok agrestowy? chyba nigdzie nigdy nie widziałam :D ale w sumie ja łososia najbardziej lubię tak zrobionego, żeby nie było czuć smaku łososia xD

reklama
Dlatego wystawiam hurtem rzeczy i zawsze cm mierzę wszystko co mogę, bo mam takiego lenia, że nie chce mi się mierzyć co chwila dla 15 osób, z czego żadna nie kupi. Ostatnio zrobiłam porządek w szafie, wystawiłam 5 kurtek i sprzedałam wszystkie w ciągu godziny😆 takie sytuacje to ja lubię .
Gorzej jak są wymiary w opisie a i tak pytaja 🤦🏼‍♀️

Królowa kresek powie Ci, jeśli to nie jest różowe, to jest cień fabrycznej. Niektore nie mają jej wcale po wyschnięciu a niektóre mają szarą i to taką, że początkująca testująca (taka roczna. .. nawet😁😁😁) jest w stanie napalić się jak szczerbaty na suchary, że jutro będzie kreska jak ta lala.
Szczerbaty na suchary :D świetne, nie znałam tego :D

No właśnie wiem ze po czasie nie powinno się patrzeć. Na jednym zdjęciu zakreśliłam niemezowi bo on to tam nawet nie wie gdzie patrzeć 🤣 drugie bez zakreślenia.
Zgadzam się, chyba mają turbo fabryczną po wyschnięciu. Sprawdziłam swój 😂

Załączniki

• IMG_20231125_213441.jpg
    IMG_20231125_213441.jpg
    173,4 KB · Wyświetleń: 97
  • IMG_20231125_213427.jpg
    IMG_20231125_213427.jpg
    138 KB · Wyświetleń: 98
Rozmiękam w wannie @LadyCaro 😎 zobaczymy, ile wytrzymam dzisiaj 🤣🤣
Tez bym sobie poleżała, ale co za dużo to nie zdrowo, bo i tak musimy co roku dużo za wodę dopłacać xD ale mam na dzisiaj inne przyjemności, skończyłam love is blind, zjadłam chipsy i teraz oglądam reunion selling Sunset. Te durne programy na netflixie to mój guilty pleasure :D

reklama
Do góry