reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

Moi rodzice sa z mazur to najczęściej sielawe wędzimy (Król Sielaw to symbol Mikołajek i tata ma znajomych, którzy mu świeżutkie rybki dają na jakieś świąteczne okazje). Ale pstrąga czy dorsza też wedzilismy. I jesiotra surowego w wakacje ale on się wędził i wędził i wędził bo to wielkie rybsko 😂😂

A serów nigdy nie próbowałam wędzić. Kupujesz jakieś gotowe czy sama robisz?
Kupuję kulki białego sera od znajomego rolnika. Kilka razy robiłam sama, ale zwykle mi się nie chce ;) Szczególnie, że po mleko do zrobienia sera i tak do tego samego pana rolnika jeździłam.

reklama
Kupuję kulki białego sera od znajomego rolnika. Kilka razy robiłam sama, ale zwykle mi się nie chce ;) Szczególnie, że po mleko do zrobienia sera i tak do tego samego pana rolnika jeździłam.

Kurcze mega, obok moich rodziców jest tylko hodowla kóz i kozi ser a tego akurat nie mogę nigdy przełknąć 😵‍💫 Muszę zaopatrzyć się w sery do wędzenia 😁

Kurcze mega, obok moich rodziców jest tylko hodowla kóz i kozi ser a tego akurat nie mogę nigdy przełknąć 😵‍💫 Muszę zaopatrzyć się w sery do wędzenia 😁
To przetestuj sobie na kupionym w sklepie serku wiedeńskim (on jest w takich małych kulkach). Moczysz ten ser najpierw w solance, później ewentualnie przyprawiasz (kocham ser z orzechami albo sezamem) i wędzisz w niskiej temperaturze (nie może być za wysoka, bo ser się rozpuści) :D

To przetestuj sobie na kupionym w sklepie serku wiedeńskim (on jest w takich małych kulkach). Moczysz ten ser najpierw w solance, później ewentualnie przyprawiasz (kocham ser z orzechami albo sezamem) i wędzisz w niskiej temperaturze (nie może być za wysoka, bo ser się rozpuści) :D

Dzięki wielkie za przepis ❤️ Będę próbować na pewno bo uwielbiam wędzonki 😁

reklama
Jeny kocham wędzone sery... 😍

Do góry