reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

reklama
pojadę chyba kupić dzisiaj, ale tak się boję, co się będzie działo jak się nie uda, że najchętniej bym poczekała do przyszłej soboty z tym 🫣
Czekanie to najlepsze lekarstwo 🙂 ja jakoś chyba czyszczę głowę w tym cyklu sikami 🤦 wysikałam wszystkie testy....zamówiłam na poniedziałek i co? Nagle kurier dostarcza paczki w sobotę 🤣🤯🤦

I hope so, jak nie będzie to czekam na okres 😁
Ja się poddałam ostatnio jak 10dpo nie było kreski, wypiłam wieczorem lampkę wina ...a 12dpo mnie coś tknęło i centralnie wyszła normalna, prawilna kreska....jakby nie mogła się pokazać choćby pod postacią cienia wcześniej 💆. Przynajmniej się przekonałam, że naprawdę test może wyjść dopiero 12dpo 🤣

Ja sobie nie wyobrażam 🙈 nie przepadam za natłokiem ludzi 😔 takim jestem odludkiem
U mnie jest spokój, tylko w weekend są tu ludzie. Oczywiście większość blach to KR. Już nie raz spotkałam się u lekarza, dentysty czy w skarbówce, że ktoś zna moja miejscowość że względu na tą górek na której mieszkam. No jakbym wiedziała że będę na wizytach, to bym ściągała ich ze szlaków do domu 🙈

nie wiem 🤦‍♀️ to jest generalnie strasznie dużo emocji, do tego nawalone pod kopułą od hormonów, dzisiaj już trzy razy płakałam i szczerze mówiąc w tej chwili nie jestem w stanie przypomnieć sobie dlaczego 🤦‍♀️
Więc chyba dzisiaj kupię testy i zobaczę jak mnie te emocje poniosą, nic na siłę
Dzielna jesteś 🙂 pamiętaj, że wszystkie mocno trzymamy kciuki ! Musi się udać !

Ej siknelam znów 😂 Bo mnie jak na okres napieprza. I czy wy tu coś widzicie? Bo mi się wydaje że jest jakiś cień ale kompletnie nie umiem w cienie i może mam zwidy

Załączniki

• ed3fceb3-eb63-4884-9d34-4afc2a749d99.jpeg
    ed3fceb3-eb63-4884-9d34-4afc2a749d99.jpeg
    18,8 KB · Wyświetleń: 134
Ej siknelam znów 😂 Bo mnie jak na okres napieprza. I czy wy tu coś widzicie? Bo mi się wydaje że jest jakiś cień ale kompletnie nie umiem w cienie i może mam zwidy
Ja mam to samo 🤦 przez brak drugiej kreski marzę o okresie, bo bóle jajników z krzyża, bóle okresowe 🤦🤦🤦 cała gama wszystkiego...chwilę boli, przestaje 🤦 no nic tylko wystawić macicę na OLX albo vinted 🤷

Też mi się wydaje, że tam jest jakiś cień cieniowanego cienia 🤔 ale już dzisiaj ustaliłyśmy, że ja widzę niewidzialne 😂😂😂

reklama
Do góry