reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

Kiedys gdzieś czytałam (ale może to być totalna bujda i wyssane z palca), że dwa zarodki produkują dużo większą betę 🙈 Jak gadam głupotki to wybaczcie ale jakoś mi to utkwiło w pamięci 😂
Ja miałam 730% przyrostu po pierwszej becie kiedyś, więc też uważam, że to jakieś wyssane z palca z tymi bliźniakami

reklama
Trzymam również kciuki za dwie kreski! Przeglądałam sobie forum, widzę ostatni wpis na listopadowym testowaniu od Ciebie i przypomniało mi się, że byłyśmy razem na grudniowych 2019 <3 trzymam kciuki! Ja jestem teraz w lipcowych 2024, obyśmy się tam spotkały :D

Ooo jak fajnie 😁 Jak będą dwie kreski to mi już chyba sierpień będzie wychodził po dacie OM ale to i tak znów dzieciaki by były z takim samym niemal terminem ❤️🥰

Jeny już mam dosyć tych spływających cały tydzień z ekranu „promocji” 🫣

Takie to promocje. Kilka dni temu wrzuciłam do koszyka buty na eobuwie które kosztowały 300zl i byly ostatnie rozmiary. Wczoraj ,,zostały wyprzedane" a dziś wróciła pełna rozmiarowka 200zl drożej z szalona promocja 25% co i tak wychodzi drożej jak było te kilka dni temu 😂

reklama
Do góry