anyżowa
Fanka BB :)
Suuuuuuper!Już jestem po, mam Bombelka
Teraz to już MUSI się udać
Trzymam mocno️️
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Suuuuuuper!Już jestem po, mam Bombelka
Ja mam do tej pory co jakiś czas silne skurcze żołądka, aż mnie zgina w pół. Boli i jest tkliwe wszystko od uda po szyję, wzięłam nospe i zjadłam kapustę kiszoną, może coś wspomoże
Przesadzasz!
dajcie spokój z tymi burakami bo Bolilol jest w ciąży i będzie zaraz wymiotować!Kupilam na kolację. Dzień święty trzeba święcić!Zobacz załącznik 1588381
Doceniła! Już wszystkie ozdoby zjedzone Na szczęście obronił się smakiem Mus truskawkowy + krem Kinder Bueno robi robotęPrzesadzasz!
Na spokojnie jest miejsce żeby jeszcze więcej błysku dołożyć
6 latka doceni na pewno!
Poproszę przepis na krem i mus <3Doceniła! Już wszystkie ozdoby zjedzone Na szczęście obronił się smakiem Mus truskawkowy + krem Kinder Bueno robi robotę
Poproszę przepis na krem i mus <3
Trzymam również kciuki za dwie kreski! Przeglądałam sobie forum, widzę ostatni wpis na listopadowym testowaniu od Ciebie i przypomniało mi się, że byłyśmy razem na grudniowych 2019 <3 trzymam kciuki! Ja jestem teraz w lipcowych 2024, obyśmy się tam spotkałyMam nadzieję, że w następne dni ta biel u mnie zmieni się na kreskę, chociaż tak jak w poprzednim cyklu nie liczę na nic