reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

reklama
ja to robię różnie. Jednego dnia Agate Zając, jednego Kołakowską, jednego Codziennie fit, a jednego biorę swoje cieżarki i sama coś robię. Dla mnie grunt to po prostu się poruszać :D

Obczaję tą Agatę Sieramską :)
tylko nie dawaj chłopowi jej oglądać bo wygląda zabójczo 😂

Pamiętam jak kiedyś byłam pijana, pokazałam jej zdjecie w bikini mojemu mężowi i mówiłam "ale zoooobacz, ona wcale nie jest taka super! Te jej ciało jest przecież zbyt ideaaaaaalne" 🤣

Pamiętam jak kiedyś byłam pijana, pokazałam jej zdjecie w bikini mojemu mężowi i mówiłam "ale zoooobacz, ona wcale nie jest taka super! Te jej ciało jest przecież zbyt ideaaaaaalne" 🤣
Ja nie wiem czy mój stary udaje czy co, ale on jakoś zawsze, mimo że umie docenić urodę innych kobiet ale umie przy tym okazać mi że dla niego jestem najpiękniejsza :D ma dobrego skilla :D

Obczailam. Nie mogę jej oglądać, staram się leczyć kompleksy :D

Załączniki

• IMG20231124175428.jpg
    IMG20231124175428.jpg
    2 MB · Wyświetleń: 126
U mnie dziś gdzieś pomiędzy 5/6 dpo a czuję się jakby miała być już 🩸 ból podbrzusza jak przy 🩸 ,mdłości i ból głowy nie wiem czy to grypsko jakieś znowu ale ciężki dzień 😬🤢
Ja mam do tej pory co jakiś czas silne skurcze żołądka, aż mnie zgina w pół. Boli i jest tkliwe wszystko od uda po szyję, wzięłam nospe i zjadłam kapustę kiszoną, może coś wspomoże😪🤕😵‍💫😢😥

reklama
Do góry