reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

Kiedys gdzieś czytałam (ale może to być totalna bujda i wyssane z palca), że dwa zarodki produkują dużo większą betę 🙈 Jak gadam głupotki to wybaczcie ale jakoś mi to utkwiło w pamięci 😂
Ja miałam 730% przyrostu po pierwszej becie kiedyś, więc też uważam, że to jakieś wyssane z palca z tymi bliźniakami

reklama
Trzymam również kciuki za dwie kreski! Przeglądałam sobie forum, widzę ostatni wpis na listopadowym testowaniu od Ciebie i przypomniało mi się, że byłyśmy razem na grudniowych 2019 <3 trzymam kciuki! Ja jestem teraz w lipcowych 2024, obyśmy się tam spotkały :D

Ooo jak fajnie 😁 Jak będą dwie kreski to mi już chyba sierpień będzie wychodził po dacie OM ale to i tak znów dzieciaki by były z takim samym niemal terminem ❤️🥰

Jeny już mam dosyć tych spływających cały tydzień z ekranu „promocji” 🫣

Takie to promocje. Kilka dni temu wrzuciłam do koszyka buty na eobuwie które kosztowały 300zl i byly ostatnie rozmiary. Wczoraj ,,zostały wyprzedane" a dziś wróciła pełna rozmiarowka 200zl drożej z szalona promocja 25% co i tak wychodzi drożej jak było te kilka dni temu 😂

reklama
Do góry