Kosinka94
Moderator
Będzie srakapotwierdzam ze można
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Będzie srakapotwierdzam ze można
Widziałam, ale miejsce montażu mnie średnio przekonuje.Ciekawostka dla dziewczyn które mierzą temperaturę. Pojawil sie na rynku termometr dopochwowy w kształcie ringu - MY OVU. Właśnie odbywają się jego testy, można się zgłosić i wysyłają za darmo do przetestowania. Ja właśnie odebrałam swój z paczkomatu i będę testować dwa najbliższe cykle
Zgłosiłam sięCiekawostka dla dziewczyn które mierzą temperaturę. Pojawil sie na rynku termometr dopochwowy w kształcie ringu - MY OVU. Właśnie odbywają się jego testy, można się zgłosić i wysyłają za darmo do przetestowania. Ja właśnie odebrałam swój z paczkomatu i będę testować dwa najbliższe cykle
Właśnie się zastanawiam nie wiem czy mi się będzie chciało dwa sposoby robić ale może w ramach eksperymentu…O mega ciekawe, koniecznie daj znać jak się sprawdza. A będziesz też porównywała z temp mierzona normalnym termometrem?
Długo czekałaś po zgłoszeniu?Właśnie się zastanawiam nie wiem czy mi się będzie chciało dwa sposoby robić ale może w ramach eksperymentu…
W niedzielę wysłałam zgłoszenie i zgodę mejlem. Jakoś we wtorek w nocy potwierdzili mi że się załapałam i wczoraj wysłali produkt paczkomatem. Właśnie odebrałam i czytam instrukcjeDługo czekałaś po zgłoszeniu?
Oooociekawe!Ciekawostka dla dziewczyn które mierzą temperaturę. Pojawil sie na rynku termometr dopochwowy w kształcie ringu - MY OVU. Właśnie odbywają się jego testy, można się zgłosić i wysyłają za darmo do przetestowania. Ja właśnie odebrałam swój z paczkomatu i będę testować dwa najbliższe cykle
Od stycznia 2023, we wrześniu udało się zajść, niestety poronionao rany, to ja to wszystko też mam (choć TSH już obniżone). Muszę napewno zmolestowac kogoś o progesteron
Od ilu cykli go dawkujesz? I czy zauważyłaś jakieś zmiany po nim?
Ouuu ciekawa rzecz. Ciekawe czy będzie tak dobrze działał jak normalny. No i czy wygodniejszy w używaniuCiekawostka dla dziewczyn które mierzą temperaturę. Pojawil sie na rynku termometr dopochwowy w kształcie ringu - MY OVU. Właśnie odbywają się jego testy, można się zgłosić i wysyłają za darmo do przetestowania. Ja właśnie odebrałam swój z paczkomatu i będę testować dwa najbliższe cykle