reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

My to kobiety całe życie się martwimy, o brak ciąży, jak jest ciąża o niskie przyrosty, o za wysokie przyrosty, czy będzie zdrowe, potem rok nie śpimy martwiąc się, czy dzidziuś prawidłowo śpi i oddycha, jak większy czy ciepło ubrany do szkoły, potem czemu już ciemno i nie wraca, czy dobrze wybrał partnera na życie.... i tak do śmierci...
Zamartwianie się wpisane w nasz kod genetyczny.
👏🏻👏🏻👏🏻 dokładnie tak

reklama
My to kobiety całe życie się martwimy, o brak ciąży, jak jest ciąża o niskie przyrosty, o za wysokie przyrosty, czy będzie zdrowe, potem rok nie śpimy martwiąc się, czy dzidziuś prawidłowo śpi i oddycha, jak większy czy ciepło ubrany do szkoły, potem czemu już ciemno i nie wraca, czy dobrze wybrał partnera na życie.... i tak do śmierci...
Zamartwianie się wpisane w nasz kod genetyczny.

O dokladnie, najprawdziwsza prawda!

Oj, to ja miałam teraz też tak dzień przed pozytywnym testem. Zupełnie inne odczucie niż zazwyczaj 😀 ✊

No to może to będzie mój pierwszy objaw chociaż mam też katar i już nie wiem 🙈😂
Żartuje oczywiście. Czekam niecierpliwie na sikanie! Jutro i pojutrze chyba pójdę w kimę o 21 żeby szybciej był nowy dzień 😂

No to może to będzie mój pierwszy objaw chociaż mam też katar i już nie wiem 🙈😂
Żartuje oczywiście. Czekam niecierpliwie na sikanie! Jutro i pojutrze chyba pójdę w kimę o 21 żeby szybciej był nowy dzień 😂
A wiesz który dpo już masz? Sorki, wiem ze się pewnie to już przewinęło ale nie pamietam🙈

dziękuję, czuję się dobrze, choć dopiero wróciłam do domu, bo po drodze maczek i apteki. Zaraz wbijam w moją pizamkę-jednorożca, odpalam czekoladę i żelki i będę układać specjalnie kupione puzzle. Ogladając trudne sprawy ofc

Generalnie jest to mocno wzruszające.
To jest bardzo dobry plan na spędzenie dzisiejszego popołudnia i wieczoru, a w zasadzie nawet całego weekendu 😉

To wzruszenie jestem sobie w stanie wyobrazić ❤️

reklama
dziękuję, czuję się dobrze, choć dopiero wróciłam do domu, bo po drodze maczek i apteki. Zaraz wbijam w moją pizamkę-jednorożca, odpalam czekoladę i żelki i będę układać specjalnie kupione puzzle. Ogladając trudne sprawy ofc

Generalnie jest to mocno wzruszające.
Znakomity plan na resztę dnia ❤️ I na weekend :D

Do góry