Motylkowa!
Fanka BB :)
.Ouuu ciekawa rzecz. Ciekawe czy będzie tak dobrze działał jak normalny. No i czy wygodniejszy w używaniu
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
.Ouuu ciekawa rzecz. Ciekawe czy będzie tak dobrze działał jak normalny. No i czy wygodniejszy w używaniu
Po ziemniakach z burakami?Będzie sraka
No właśnie też jestem ciekawa dlatego się zgłosiłam bo wkurza mnie nastawianie budzika na 7 rano i na ślepo wsadzanie termometru i na ślepo spisywanie wyniku. A potem jeszcze proba zaśnięcia jeszcze na chwilę, bo w sumie mogłabym pospać do 9. Oby tylko był wygodny w użytkowaniu, bo zamysł suuuper
SmażonePo ziemniakach z burakami?
Dlaczego zawsze jak o niej mówisz to mi się wydaje że mówisz o Kołaczkowskiej z kabaretu Hrabi...dooobra, idę robić ta Kołakowską... tak mi się nieeee chce
Ouuuu pochwal się efektami!Ja idę eksperymentować w kuchni naoglądałam się przepisów na thanksgiving i będę robić mac&cheese i green bean casserole trzymajcie kciuki!
mi już minęła faza Kołakowskiej. Kiedy robiłam jako dobicie po siłowych Agaty Zającdooobra, idę robić ta Kołakowską... tak mi się nieeee chce
ja to robię różnie. Jednego dnia Agate Zając, jednego Kołakowską, jednego Codziennie fit, a jednego biorę swoje cieżarki i sama coś robię. Dla mnie grunt to po prostu się poruszaćmi już minęła faza Kołakowskiej. Kiedy robiłam jako dobicie po siłowych Agaty Zając
Super jest Agata Sieramska, ostatnio cisnę jej zapisane live na Instagramie