Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja sikam jak najętabo się dziwnie czuję
a co....na kimś producenci testów muszą zarabiać xd
dziękuję, czuję się dobrze, choć dopiero wróciłam do domu, bo po drodze maczek i apteki. Zaraz wbijam w moją pizamkę-jednorożca, odpalam czekoladę i żelki i będę układać specjalnie kupione puzzle. Ogladając trudne sprawy ofcNiech się Bolilolek trzyma i mości w „buraczanym gniazdku” przez najbliższych 9 m-cy
Jak się czujesz?
Wczoraj miałam ciekawą sytuację ale później stwierdziłam, że po czasie ten test wyglądał jak zalanyU ciebie tez tak biało jak u mnie czy coś widać?![]()
Wczoraj miałam ciekawą sytuację ale później stwierdziłam, że po czasie ten test wyglądał jak zalanynie mniej porównywałam kreski testowe na obu wyschniętych
bo na tym na górze po 3 minutach widziałam cień. Już wiem, że testeo takie miewają. Ale dzisiaj zrobiłam pinka i bieli nie oszukasz.
Nie zmienia to faktu, że czuje się dziwnie...3 dni boli, wczoraj 100% niemocy...a dzisiaj power i działam + dużo śluzusą dwa wyjścia 1) będzie ciąża, 2) hormony się stabilizują po poronieniu. Obie są stosunkowo korzystne
![]()
i co wyszło z tych badań 7/8 dpo że zdecydowali wprowadzić dupka?Tak.
Ja tak miałam po poronieniu w marcu 21’. Dopiero po roku lekarz zlecił badania progesteronu 3 cykle pod rząd 7/8dpo.
Przyjmuje duphaston od 20 dc lub pozniej zależy kiedy owu) przez 10 dni.![]()
No jak nie jak tak? Powinno być 66% minumum a Ty masz duuuuużo więcejDziewczyny, dzisiaj znowu zrobilam bete. Nie pytajcie. Wynik to 106. Jesli mialabym sie odnosic to bety z przedwczoraj (20,20) to nie za bardzo ta beta sie rozhulała?
Pisze, ze norma, ale jak zobaczylam, ze 430% to mi kapcie spadly. U mnie sie podwaja beta ale w ciagu doby.No jak nie jak tak? Powinno być 66% minumum a Ty masz duuuuużo więcejwrzuć sobie wyniki w kalkulator to Ci wyjdzie piękny wynik