reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

Dziewczyny, dzisiaj znowu zrobilam bete. Nie pytajcie. Wynik to 106. Jesli mialabym sie odnosic to bety z przedwczoraj (20,20) to nie za bardzo ta beta sie rozhulała?
złapałaś niską bete na start więc nie ma się co dziwić że póki co te wartości nie będą zawrotne. Od czegoś trzeba zacząć. Na Twoim miejscu już bym się cieszyła ♥️

reklama
Britney Spears Reaction GIF
098DE791-5B0F-4499-A9E0-9E4A59528779.jpeg

Ostatnia edycja:
My to kobiety całe życie się martwimy, o brak ciąży, jak jest ciąża o niskie przyrosty, o za wysokie przyrosty, czy będzie zdrowe, potem rok nie śpimy martwiąc się, czy dzidziuś prawidłowo śpi i oddycha, jak większy czy ciepło ubrany do szkoły, potem czemu już ciemno i nie wraca, czy dobrze wybrał partnera na życie.... i tak do śmierci...
Zamartwianie się wpisane w nasz kod genetyczny.

reklama
Mnie dziś za to jajnik lewy napieprza jak na okres 🫠😐 A wczoraj cyce szczypały tak dziwnie. To nie był taki bol piersi jak przed okresem tylko takie mrowienie i szczypanie 😵‍💫 Ale jestem chora, ogólnie chciałabym się zaszyć pod kołderką i przespać kilka dni by obudzić się jak nowo narodzona 😂
Oj, to ja miałam teraz też tak dzień przed pozytywnym testem. Zupełnie inne odczucie niż zazwyczaj 😀 ✊

Do góry