Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja sikam jak najęta bo się dziwnie czuję a co....na kimś producenci testów muszą zarabiać xd
dziękuję, czuję się dobrze, choć dopiero wróciłam do domu, bo po drodze maczek i apteki. Zaraz wbijam w moją pizamkę-jednorożca, odpalam czekoladę i żelki i będę układać specjalnie kupione puzzle. Ogladając trudne sprawy ofcNiech się Bolilolek trzyma i mości w „buraczanym gniazdku” przez najbliższych 9 m-cy
Jak się czujesz?
Wczoraj miałam ciekawą sytuację ale później stwierdziłam, że po czasie ten test wyglądał jak zalany nie mniej porównywałam kreski testowe na obu wyschniętych bo na tym na górze po 3 minutach widziałam cień. Już wiem, że testeo takie miewają. Ale dzisiaj zrobiłam pinka i bieli nie oszukasz.U ciebie tez tak biało jak u mnie czy coś widać?
Wczoraj miałam ciekawą sytuację ale później stwierdziłam, że po czasie ten test wyglądał jak zalany nie mniej porównywałam kreski testowe na obu wyschniętych bo na tym na górze po 3 minutach widziałam cień. Już wiem, że testeo takie miewają. Ale dzisiaj zrobiłam pinka i bieli nie oszukasz.
Nie zmienia to faktu, że czuje się dziwnie...3 dni boli, wczoraj 100% niemocy...a dzisiaj power i działam + dużo śluzu są dwa wyjścia 1) będzie ciąża, 2) hormony się stabilizują po poronieniu. Obie są stosunkowo korzystne
i co wyszło z tych badań 7/8 dpo że zdecydowali wprowadzić dupka?Tak.
Ja tak miałam po poronieniu w marcu 21’. Dopiero po roku lekarz zlecił badania progesteronu 3 cykle pod rząd 7/8dpo.
Przyjmuje duphaston od 20 dc lub pozniej zależy kiedy owu) przez 10 dni.
No jak nie jak tak? Powinno być 66% minumum a Ty masz duuuuużo więcej wrzuć sobie wyniki w kalkulator to Ci wyjdzie piękny wynikDziewczyny, dzisiaj znowu zrobilam bete. Nie pytajcie. Wynik to 106. Jesli mialabym sie odnosic to bety z przedwczoraj (20,20) to nie za bardzo ta beta sie rozhulała?
Pisze, ze norma, ale jak zobaczylam, ze 430% to mi kapcie spadly. U mnie sie podwaja beta ale w ciagu doby.No jak nie jak tak? Powinno być 66% minumum a Ty masz duuuuużo więcej wrzuć sobie wyniki w kalkulator to Ci wyjdzie piękny wynik