reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

reklama
Niech się Bolilolek trzyma i mości w „buraczanym gniazdku” przez najbliższych 9 m-cy ❤️🤞
Jak się czujesz?
dziękuję, czuję się dobrze, choć dopiero wróciłam do domu, bo po drodze maczek i apteki. Zaraz wbijam w moją pizamkę-jednorożca, odpalam czekoladę i żelki i będę układać specjalnie kupione puzzle. Ogladając trudne sprawy ofc

Generalnie jest to mocno wzruszające.

U ciebie tez tak biało jak u mnie czy coś widać? 🤞🤞🤞
Wczoraj miałam ciekawą sytuację ale później stwierdziłam, że po czasie ten test wyglądał jak zalany 🤷 nie mniej porównywałam kreski testowe na obu wyschniętych 😂 bo na tym na górze po 3 minutach widziałam cień. Już wiem, że testeo takie miewają. Ale dzisiaj zrobiłam pinka i bieli nie oszukasz.
Nie zmienia to faktu, że czuje się dziwnie...3 dni boli, wczoraj 100% niemocy...a dzisiaj power i działam + dużo śluzu 🤷 są dwa wyjścia 1) będzie ciąża, 2) hormony się stabilizują po poronieniu. Obie są stosunkowo korzystne 🤷

Załączniki

• Screenshot_2023-11-24-14-15-50-349_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2023-11-24-14-15-50-349_com.miui.gallery.jpg
    249,4 KB · Wyświetleń: 90
  • Screenshot_2023-11-23-18-33-52-073_com.miui.mediaeditor.jpg
    Screenshot_2023-11-23-18-33-52-073_com.miui.mediaeditor.jpg
    270,2 KB · Wyświetleń: 90
Wczoraj miałam ciekawą sytuację ale później stwierdziłam, że po czasie ten test wyglądał jak zalany 🤷 nie mniej porównywałam kreski testowe na obu wyschniętych 😂 bo na tym na górze po 3 minutach widziałam cień. Już wiem, że testeo takie miewają. Ale dzisiaj zrobiłam pinka i bieli nie oszukasz.
Nie zmienia to faktu, że czuje się dziwnie...3 dni boli, wczoraj 100% niemocy...a dzisiaj power i działam + dużo śluzu 🤷 są dwa wyjścia 1) będzie ciąża, 2) hormony się stabilizują po poronieniu. Obie są stosunkowo korzystne 🤷

Na tym górnym widzę cień 🥰🤩 Oby jutro albo pojutrze i na pinku się prawilny cień pojawił 🤞🤞🤞🤞❤️

Mnie dziś za to jajnik lewy napieprza jak na okres 🫠😐 A wczoraj cyce szczypały tak dziwnie. To nie był taki bol piersi jak przed okresem tylko takie mrowienie i szczypanie 😵‍💫 Ale jestem chora, ogólnie chciałabym się zaszyć pod kołderką i przespać kilka dni by obudzić się jak nowo narodzona 😂

Dziewczyny, dzisiaj znowu zrobilam bete. Nie pytajcie. Wynik to 106. Jesli mialabym sie odnosic to bety z przedwczoraj (20,20) to nie za bardzo ta beta sie rozhulała?
No jak nie jak tak? Powinno być 66% minumum a Ty masz duuuuużo więcej ☺️ wrzuć sobie wyniki w kalkulator to Ci wyjdzie piękny wynik

reklama
Do góry