Mademoiselle_Nika
Moderator
Już jestem po, mam Bombelka
Trzymaj się kropku!
Już go supportuje. Dzisiejszy obiad sponsoruje Boliol i bombelek.
Dzisiaj fryty nie tuczą
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Niech się Bolilolek trzyma i mości w „buraczanym gniazdku” przez najbliższych 9 m-cyJuż jestem po, mam Bombelka
Obiad? ja dopiero niedawno zjadłam śniadanieZobacz załącznik 1588235
Trzymaj się kropku!
Już go supportuje. Dzisiejszy obiad sponsoruje Boliol i bombelek.
Dzisiaj fryty nie tuczą
Nie jadłam śniadania a po 12 to dla mnie obiadObiad? ja dopiero niedawno zjadłam śniadanie
Obyś nie była z tych co soli nie używają, ale vegete już tak.
Tak.Dziś mam 25 dc i od wczoraj lekkie plamienia, ale nie krwiste.
W poprzednim cyklu miałam podobnie.
Czy to może być przez progesteron?
Jest sens żebym zrobiła badanie np jutro?Tak.
Ja tak miałam po poronieniu w marcu 21’. Dopiero po roku lekarz zlecił badania progesteronu 3 cykle pod rząd 7/8dpo.
Przyjmuje duphaston od 20 dc lub pozniej zależy kiedy owu) przez 10 dni.
Jesteś tak przygotowana i świadoma swojego ciała ze musi się udać! Nie ma innej opcjiO matko! Ja poprostu nie wierzę że może być szansą nastawiłam się że się nie uda. Jak będzie negatyw załamie się czyli teraz mam badać temperaturę codzien? Dodam że od owulacji mam więcej śluzu niż zawsze takiego przezroczystego i dziś sutki wrażliwe na dotyk a nigdy nie miałam tak może 10 lat temu. I jajniki ciągle czuję
Trzymajcie kciuki dziewczyny