reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

reklama
U mnie tez w końcu ruszyło. Wczoraj wjechał foch na męża wiec już nie było poprawiane, może dzisiaj jeszcze dla przypieczętowania dni płodnych jakieś teges szmeges wjedzie. I zaczynam odliczanie do testowania w grudniu 🙈

Załączniki

• IMG_3778.jpeg
    IMG_3778.jpeg
    45,5 KB · Wyświetleń: 36
Nigdy nie mów nigdy, może się pozytywnie zaskoczysz jeszcze w tym miesiącu 😁
Ja to chyba grypę żołądkową zaliczę, a miałam w planach zaliczyć dziś męża...🥴 Mam takie skurcze, czuje jakby gaz wedrujący od macicy po żebra ( takie rozpieranie i jakby żołądek na supeł się zawiązał) i mi się zbiera na 🤢🤮

Ostatnia edycja:
reklama
Ja miałam taki czas w życiu kiedy fryty z maca były dla mnie zawsze przesolone. Więc po prostu zamawiałam bez soli, przez co musieli dla mnie robić osobną porcję i dostawałam takie gorrrące :) a potem brałam saszetkę soli i sobie je soliłam ile chce… :)

mogą być bez soli, ale po co jesc frytki bez soli? 😁
No oczywiście, że fryty bez soli zamawiamy po to aby dostać świeżo wypieczone a nie stare zleżane. A jak wszyscy wiemy termin ważności frytek z maka to 6 minut 😄
tak jak napisała @Motylkowa!, jak chcecie świeże fryty i gorące to zamawiajcie bez soli :)
Obyś nie była z tych co soli nie używają, ale vegete już tak.
Hahahahaha!! :D bez soli, bo lekarz nie pozwolił, ale magi i vegety łyżkami 😂
Nie, spokojnie. Sole, pieprzę, vegetuje. Frytki z maka to wyjątek 😂

Do góry