reklama
amusedxxx
Fanka BB :)
Nigdy nie mów nigdy, może się pozytywnie zaskoczysz jeszcze w tym miesiącuU mnie dzis wygląda to tak, chyba już marne szanse na ciążę, bo ostatni sex był 19.11.
amusedxxx
Motylkowa!
Ja miałam taki czas w życiu kiedy fryty z maca były dla mnie zawsze przesolone. Więc po prostu zamawiałam bez soli, przez co musieli dla mnie robić osobną porcję i dostawałam takie gorrrące a potem brałam saszetkę soli i sobie je soliłam ile chce…
amusedxxx
Ejjj to brzmi jak niezły life hackJa miałam taki czas w życiu kiedy fryty z maca były dla mnie zawsze przesolone. Więc po prostu zamawiałam bez soli, przez co musieli dla mnie robić osobną porcję i dostawałam takie gorrrące a potem brałam saszetkę soli i sobie je soliłam ile chce…
Motylkowa!
A jeszcze na dodatek dostawałam tych fryt zawsze więcej bo jak robili porcje jedną bez soli to ciężko było odmierzyć dokładnie ile muszą wsypać do frytkownicy więc dodatkowy winEjjj to brzmi jak niezły life hack
królowa_kresek😉🙃
Ja to chyba grypę żołądkową zaliczę, a miałam w planach zaliczyć dziś męża... Mam takie skurcze, czuje jakby gaz wedrujący od macicy po żebra ( takie rozpieranie i jakby żołądek na supeł się zawiązał) i mi się zbiera naNigdy nie mów nigdy, może się pozytywnie zaskoczysz jeszcze w tym miesiącu
Ostatnia edycja:
reklama
Mademoiselle_Nika
Moderator
Ja miałam taki czas w życiu kiedy fryty z maca były dla mnie zawsze przesolone. Więc po prostu zamawiałam bez soli, przez co musieli dla mnie robić osobną porcję i dostawałam takie gorrrące a potem brałam saszetkę soli i sobie je soliłam ile chce…
No oczywiście, że fryty bez soli zamawiamy po to aby dostać świeżo wypieczone a nie stare zleżane. A jak wszyscy wiemy termin ważności frytek z maka to 6 minutmogą być bez soli, ale po co jesc frytki bez soli?
tak jak napisała @Motylkowa!, jak chcecie świeże fryty i gorące to zamawiajcie bez soli
Hahahahaha!! bez soli, bo lekarz nie pozwolił, ale magi i vegety łyżkamiObyś nie była z tych co soli nie używają, ale vegete już tak.
Nie, spokojnie. Sole, pieprzę, vegetuje. Frytki z maka to wyjątek