Coś tam widaćCo mnie podkusiło robić przeterminowany test
Zobacz załącznik 1587845
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Coś tam widaćCo mnie podkusiło robić przeterminowany test
Zobacz załącznik 1587845
A ja mam zagwostke. W sumie potrzebowałabym nowy ale w grudniu planuje być w ciąży i nie wiem czy mi się opłaca kupowaćJa rzucam co użycie do prania, więc dość często. I dość często kupuję nowe.
Super, gratulacjeMam wyniki
Wow jaki prog Gratulacje, niech Kropek rośnieMam wyniki
Wooo fantastycznie gratulacje
Gratulacje <3 jaki progesteron wysokiMam wyniki
Wątpię wtedy nikt biorący magnez nie zaszedłby w ciążę.No właśnie tak czytam o tym magnezie i tak kminie, może mi ktoś odpowie swoje przemyslenia, bo jak zaplodnione jajo sobie wędruje jajowodem do macicy, a magnez powoduje złagodzenie skurczy, czy to nie zatrzymuje tego jaja czy nie wydłuża wędrówki ??? Czy błędnie myślę, że w jajowodzie są jakieś skurcze?
Dokładnie ja cały czas biorę końską dawkę po konsultacji ze swoim lekarzem prowadzącym, a pomimo bardzo dużych dawek magnezu mam mocne skurcze i muszę się wspomagać nospą. Dalej jest to Yango.Nie, nie miało. Nawet w ciąży na podtrzymaniu dają magnez w kroplówce w jeszcze większych dawkach. Po prostu bez stwierdzonych braków nie ma sensu suplementowac tak dużych dawek. @Brownie1992 nie odstawiła, bo miała niedobory i jej bombelek ma się dobrze
Jedyne co mogło się i Ciebie zadziała- i to ci ktoś pisał- magnez blokuje skurcze macicy. I może dlatego samo się nie zaczęło dziać. Ale ja nie jestem lekarzem, a poronienia zatrzymane zdarzają się też bez magnezu.
Niestety nie dowiesz się co było przyczyną. Będę brutalna - to czysta statystyka.
GratulacjeMam wyniki