reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

Yep Yes GIF by Rosanna Pansino
✊🏻✊🏻

reklama
21 dc, 8dpo

Prawdopodobnie 5dpo było zagnieżdżenie

jak dla mnie owulacja była bardziej 13tego niż 15 tego :)

Teoretycznie owulacja jest między pikiem a skokiem temperatury. Czy się mylę?
Wg mnie 13/14, czytałam że tuż po spadku następuje uwolnienie komórki🤔
To są emocje, ja jestem trochę pie r dolnięta. Wiecie co właśnie zrobiłam?
Umówiłam się na 4.01.2024 do ginekologa z myślą, że będzie to wizyta ciążowa 6+5 🤞
Oby się spełniło ✊❤️✊❤️✊❤️✊❤️✊❤️

Zazwyczaj właśnie owulacja jest w dzień spadku a później następuje wzrost temp bo wzrasta próg. Ale z tego co wyczytalam to było mierzone zwykłym termometrem 🤔
Dzięki ☺️
U mnie to coś ciężkie noce ostatnio i wykres taki bylejaki. Może jednak tej owulacji nie było, skoro skoku nie ma za bardzo :(

Załączniki

• IMG_4152.jpeg
    IMG_4152.jpeg
    78,3 KB · Wyświetleń: 46
Noo pogoda straszna. A ja chciałam męża zabrać gdzieś na przyszły weekend w ramach świętowania jego urodzin, tylko gdzie tu jechać w taka pogode xD

Dzięki ☺️
U mnie to coś ciężkie noce ostatnio i wykres taki bylejaki. Może jednak tej owulacji nie było, skoro skoku nie ma za bardzo :(
u Ciebie bym powiedziala, że mogła być 19.11, bo 19.11 trochę za bardzo spadła ta temperatura - chyba, że wystąpiły jakieś czynniki, które zaburzyły badanie tego 19.11 i sztucznie obniżyły temp

Edit: albo 16.11 coś sztucznie zawyżylo

reklama
Do góry