Veraverrto
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ohydna pogoda jestCzy u Was dzisiaj też tak pizga złem i na dodatek pada marznący deszcz przez co jest ślisko?
21 dc, 8dpo
Prawdopodobnie 5dpo było zagnieżdżenie
jak dla mnie owulacja była bardziej 13tego niż 15 tego
Wg mnie 13/14, czytałam że tuż po spadku następuje uwolnienie komórkiTeoretycznie owulacja jest między pikiem a skokiem temperatury. Czy się mylę?
Oby się spełniłoTo są emocje, ja jestem trochę pie r dolnięta. Wiecie co właśnie zrobiłam?
Umówiłam się na 4.01.2024 do ginekologa z myślą, że będzie to wizyta ciążowa 6+5
DziękiZazwyczaj właśnie owulacja jest w dzień spadku a później następuje wzrost temp bo wzrasta próg. Ale z tego co wyczytalam to było mierzone zwykłym termometrem
Ja tam na 2 foto coś widzę...Postanowiłam zrobić dochodzenie i szukam kresek testowych Nie pytajcie brakowało mi sikania jednak potrzebuję owulaków, bo wtedy mam na co sikać pół cyklu
Jutro poszukiwań ciąg dalszy Dzisiaj obecność kreski testowej potwierdzona
W sierpniu rodzisz i nie ma innej opcji ! Ostatecznie koniec lipcaDziewczyny, powtorzylam bete. Wiem, ze powinnam jutro, ale po tych dwoch pierwszych wynikach jestem po pachy. Wynik po poludniu. Kraze po domu bez sensu i przekladam rzeczy z miejsca na miejsce
u Ciebie bym powiedziala, że mogła być 19.11, bo 19.11 trochę za bardzo spadła ta temperatura - chyba, że wystąpiły jakieś czynniki, które zaburzyły badanie tego 19.11 i sztucznie obniżyły tempDzięki
U mnie to coś ciężkie noce ostatnio i wykres taki bylejaki. Może jednak tej owulacji nie było, skoro skoku nie ma za bardzo
Do spaNoo pogoda straszna. A ja chciałam męża zabrać gdzieś na przyszły weekend w ramach świętowania jego urodzin, tylko gdzie tu jechać w taka pogode xD
Ja też tam widzę jakieś coś nałożyłam sobie filtr, bo jak jest róż do naciąga ale szarego nie rusza ale to niemożliwe no nic będę szukać dalej w najgorszym wypadku nie dam się oszukać żadnej testowej, bo poznam je wszystkieJa tam na 2 foto coś widzę...