Meganka
Fanka BB :)
A czemu? W dzień spadku? Czy na coś innego patrzysz?jak dla mnie owulacja była bardziej 13tego niż 15 tego
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A czemu? W dzień spadku? Czy na coś innego patrzysz?jak dla mnie owulacja była bardziej 13tego niż 15 tego
KciukiDziewczyny, powtorzylam bete. Wiem, ze powinnam jutro, ale po tych dwoch pierwszych wynikach jestem po pachy. Wynik po poludniu. Kraze po domu bez sensu i przekladam rzeczy z miejsca na miejsce
Wiadomo! i grafika pulpitu z błękitnym niebem i zieloną polaną, i saper, i blue screen na zawołanie"Można teraz bezpiecznie wyłączyć komputer" Pamieta to ktoś?
Zazwyczaj właśnie owulacja jest w dzień spadku a później następuje wzrost temp bo wzrasta próg. Ale z tego co wyczytalam to było mierzone zwykłym termometremA czemu? W dzień spadku? Czy na coś innego patrzysz?
Teoretycznie owulacja jest między pikiem a skokiem temperatury. Czy się mylę?A czemu? W dzień spadku? Czy na coś innego patrzysz?
mój Stary teraz się zagrywa w sapera na telefon. Nie rozumiem jak on moze tak szybko zaznaczać te bombyWiadomo! i grafika pulpitu z błękitnym niebem i zieloną polaną, i saper, i blue screen na zawołanie
jak dla mnie owulacja była bardziej 13tego niż 15 tego
Dziewczyny wszystko możliwe, ja nigdy nie mierzyłam temperatury przez cały cykl. Szczyt śluzu i ból jajnika miałam 15.11, pewnie dlatego tak apka wyznaczyłateż mi tak to wygląda.
Też się nad air fryerem zastanawiam, bo mój mąż kocha frytki. Jaką masz?