reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

reklama
mój Stary teraz się zagrywa w sapera na telefon. Nie rozumiem jak on moze tak szybko zaznaczać te bomby :D
Już dawno nie grałam w żadne gierki - ani na komputerze ani na telefonie, o konsoli nie wspominając (ale tej ostatniej akurat nie mam ;) ), ale pewnie do dzisiaj wiedziałabym jak, skrótami, szybko przejść Mario Bros xD

Postanowiłam zrobić dochodzenie i szukam kresek testowych 🤣🤣🤣 Nie pytajcie 🤦 brakowało mi sikania 💆😂 jednak potrzebuję owulaków, bo wtedy mam na co sikać pół cyklu 🤣
Jutro poszukiwań ciąg dalszy 😂 Dzisiaj obecność kreski testowej potwierdzona

Załączniki

• Screenshot_2023-11-23-11-08-08-463_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2023-11-23-11-08-08-463_com.miui.gallery.jpg
    215,2 KB · Wyświetleń: 100
  • Screenshot_2023-11-23-11-15-26-806_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2023-11-23-11-15-26-806_com.miui.gallery.jpg
    190 KB · Wyświetleń: 98
Poddpytaj może lekarza. Z tego co pamietam to dziewczyny odstawiały.
@AScarlett podpowiesz?
Ja odstawiałam ten konkretny, bo on ma bardzo duża dawkę. Przerzuciłam się na inny magnez z Puerii dokładniej. W sensie raczej nie zaszkodzi, magnez trudno przedawkować. Ale ja wolałam nie ryzykować;)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry