Okejjj a ja zawsze jak już mam plamienieJa liczę 1dc dopiero jak "porządnie" zaleje. Także 1-2 dni po plamieniu dopiero
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Okejjj a ja zawsze jak już mam plamienieJa liczę 1dc dopiero jak "porządnie" zaleje. Także 1-2 dni po plamieniu dopiero
InseminacjaCo to znaczy IUI?
No to rzeczywiście wysokie, ale chyba nie jest za wysokie. Jak obraz jajników spoko to chyba okNG/ml
Inseminacja domacicznaCo to znaczy IUI?
Jak mam brązowe plamienia, to wliczam je do poprzedniego cyklu. 1dc liczę gdy pojawia się krew.O właśnie nigdy nie wiem jak liczyć pierwszy dzień okresu. Jak jest takie lekkie plamienie to jeszcze to nie jest pierwszy dzień okresu?
Życzę z całego serca żeby się udało!
Ok, dziękiInseminacja
Powiem tak, przyjąć Cię przyjmiemy, ale bardziej tu początkiem września mi pachnieej ja mam termin grudniowej owulacji 13 grudnia i wtedy mam IUI to moze też się załapię na sierpień xD
Ależ to będzie mocny sierpień 24 Ale Ty to jeszcze możesz trafić na początek sierpnia i nam wygrzewać miejscówkęej ja mam termin grudniowej owulacji 13 grudnia i wtedy mam IUI to moze też się załapię na sierpień xD
Haha ja tylko jak mogę i dzieci nie widzą to w kącie czytam, żeby potem nie nadrabiać tyłu stron i mieć czas jeszcze na sudoku wieczorem hahaNie no, dziewczyny, jestem cały czas w tyle... Jestem na niedzieli wieczór, a tu znów 55 stron do nadrobienia