reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

reklama
Żywisz się bombelkami? 🙈
andy samberg comedy GIF by STORKS

No wczoraj rano było prawie biało i przedwczoraj też. Dodatkowo siki z teraz, nie pierwsze. Zobaczymy...
To już musi być bombelek!!! :)))

A propos magnezu, to chyba nie wspominałam, że ja też brałam 🤭 poza tym stosowałam jeszcze dietę przeciwzapalna i chodziłam na proplodnosciowa akupunkture 😅

Też czekam na niego z utęsknieniem ma mi przyjść do wtorku najpóźniej.

W ogóle nie wiem co mi jest ale dzień w dzień od około tygodnia mam w środku nocy i wieczorami skurcze w nogach, stopach czasami w dłoni. Rano się budzę i mam całe nogi od kolan w dół podcierpniete. Pije niby magnez z aliness więc dużych niedoborów nie powinnam mieć ale nie wiem już o co może chodzic. Czy to po metformine, czy to wynik przebytego zapalenia pęcherza.
Skontaktuj się z lekarzem. Leczenia hormonalne sprzyjają problemom krążeniowym. Pytanie, czy coś się nie dzieje 🤷

To już musi być bombelek!!! :)))

A propos magnezu, to chyba nie wspominałam, że ja też brałam 🤭 poza tym stosowałam jeszcze dietę przeciwzapalna i chodziłam na proplodnosciowa akupunkture 😅
Dobra! Już zamówiłam ! Już do mnie jedzie 🙈 chociaż mój udany cykl oddaje flavamedowi 😂 rozrzedziłam męża i trafiło 🤷 zatem powtarzam manewr 😂
Dzisiaj już bez bólu jajnika, samopoczucie lepsze, czyli wczoraj była owu (albo jej nie było się wchłonęło). Wracam do żywych 🙂

reklama
Skontaktuj się z lekarzem. Leczenia hormonalne sprzyjają problemom krążeniowym. Pytanie, czy coś się nie dzieje 🤷
W poniedziałek mam wizytę u swojej ginekolog plus teleporade z internista zechce żeby mi zlecił może jakieś badanie magnezu, potasu. Nie mam pojęcia dlaczego tak mnie złapało. W tym miesiącu nie bralam żadnych hormonów ale może faktycznie też się przyczynilo że wczesnjsze cykle miałam stymulowane. Cały czas coś jak nie urok to 💩

Do góry