Mademoiselle_Nika
Moderator
ja również 1DC jak @Kosinka94 dzisiaj. Chyba ty pisałaś? Zabieramy się razem na sierpniówki i widzimy na porodówce inaczej tego nie widzę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja właśnie 4 kartony oddałam (dwa damskie i dwa męskie), trza było wcześniej pisać
Trzymam kciuki, żeby teraz się udałoDobra! Już zamówiłam ! Już do mnie jedzie chociaż mój udany cykl oddaje flavamedowi rozrzedziłam męża i trafiło zatem powtarzam manewr
Dzisiaj już bez bólu jajnika, samopoczucie lepsze, czyli wczoraj była owu (albo jej nie było się wchłonęło). Wracam do żywych
Jakby co w UK nie jest to jeszcze towar deficytowy, mogę podesłaćDobrze, że mam zapas tego magicznego magnezu, bo zaraz wszystko wykupicie
Kurde. Też biorę metforminę. I magnez. I też mnie łapią skurcze, ale tylko w lewym udzie promieniujące w górę do pośladka. Łapie mnie to o różnych porach dnia i nocy. Mam tak od około tygodnia i nie wiem co z tym zrobić.Też czekam na niego z utęsknieniem ma mi przyjść do wtorku najpóźniej.
W ogóle nie wiem co mi jest ale dzień w dzień od około tygodnia mam w środku nocy i wieczorami skurcze w nogach, stopach czasami w dłoni. Rano się budzę i mam całe nogi od kolan w dół podcierpniete. Pije niby magnez z aliness więc dużych niedoborów nie powinnam mieć ale nie wiem już o co może chodzic. Czy to po metformine, czy to wynik przebytego zapalenia pęcherza.
Jak będzie kryzys to wiem do kogo zagadaćJakby co w UK nie jest to jeszcze towar deficytowy, mogę podesłać
O kurcze to może to faktycznie ma związek z metformina, ja wiem tylko że ona może utrudniać przyswajanie B12 a z nią i bez metforminy mam problem i pije wysokie dawki. W ogóle wczoraj byłam u gastrologa z tymi problemami z B12 i na takiego konowała trafiłam że ręce opadają kazał mi odstawić suplementację kwasu foliowego i B12 żeby zobaczyć czy spada i do ilu spadnie po 3 miesiacach. W ogóle nie dał mi dość do głosu. Nie wiem jak w trakcie starań można komuś kazać odstawić kwas foliowy i B12 wiedząc że bez suplementacji miał duże niedobory. Chłop od wejścia zaczął mnie opierniczac i nie zebrał nawet żadnego wywiadu. 40 min prowadził swój monolog. Na początku próbowałam mu wytłumaczyć co i jak jakie badania mam zrobione a później siedziałam i tylko kiwalam głową bo już wiedziałam że wizyta to pomyłka. Jedyny plus że dał mi nie wiedzieć czemu badanie na celiakię ale jak już dał to zrobię bo czemu nieKurde. Też biorę metforminę. I magnez. I też mnie łapią skurcze, ale tylko w lewym udzie promieniujące w górę do pośladka. Łapie mnie to o różnych porach dnia i nocy. Mam tak od około tygodnia i nie wiem co z tym zrobić.
Hahah wróciłam z gości ale bolą mnie jajniki ale testy owulacyjne bez szału. Może u mnie się nie sprawdzają zoabczymyPrzyjemnej zabawy ;D