reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

reklama
Żywisz się bombelkami? 🙈
andy samberg comedy GIF by STORKS

No wczoraj rano było prawie biało i przedwczoraj też. Dodatkowo siki z teraz, nie pierwsze. Zobaczymy...
To już musi być bombelek!!! :)))

A propos magnezu, to chyba nie wspominałam, że ja też brałam 🤭 poza tym stosowałam jeszcze dietę przeciwzapalna i chodziłam na proplodnosciowa akupunkture 😅

Też czekam na niego z utęsknieniem ma mi przyjść do wtorku najpóźniej.

W ogóle nie wiem co mi jest ale dzień w dzień od około tygodnia mam w środku nocy i wieczorami skurcze w nogach, stopach czasami w dłoni. Rano się budzę i mam całe nogi od kolan w dół podcierpniete. Pije niby magnez z aliness więc dużych niedoborów nie powinnam mieć ale nie wiem już o co może chodzic. Czy to po metformine, czy to wynik przebytego zapalenia pęcherza.
Skontaktuj się z lekarzem. Leczenia hormonalne sprzyjają problemom krążeniowym. Pytanie, czy coś się nie dzieje 🤷

To już musi być bombelek!!! :)))

A propos magnezu, to chyba nie wspominałam, że ja też brałam 🤭 poza tym stosowałam jeszcze dietę przeciwzapalna i chodziłam na proplodnosciowa akupunkture 😅
Dobra! Już zamówiłam ! Już do mnie jedzie 🙈 chociaż mój udany cykl oddaje flavamedowi 😂 rozrzedziłam męża i trafiło 🤷 zatem powtarzam manewr 😂
Dzisiaj już bez bólu jajnika, samopoczucie lepsze, czyli wczoraj była owu (albo jej nie było się wchłonęło). Wracam do żywych 🙂

reklama
Skontaktuj się z lekarzem. Leczenia hormonalne sprzyjają problemom krążeniowym. Pytanie, czy coś się nie dzieje 🤷
W poniedziałek mam wizytę u swojej ginekolog plus teleporade z internista zechce żeby mi zlecił może jakieś badanie magnezu, potasu. Nie mam pojęcia dlaczego tak mnie złapało. W tym miesiącu nie bralam żadnych hormonów ale może faktycznie też się przyczynilo że wczesnjsze cykle miałam stymulowane. Cały czas coś jak nie urok to 💩

Do góry