Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Żywisz się bombelkami?Może być zapłata w bodziakach Albo w Waszych bombelkach - dla mnie wystarczająca nagroda
na to wyglądaTo oznacza maca i frytki w piątek?!
wooow, wygląda obiecująco11 dzień po ovi i taka sytuacja. Nie cieszę się, we wtorek zrobię betę dla pewności. O ile ta kreska wciąż tam będzie.
Żywisz się bombelkami?
Coś jeszcze było inaczej niż zwykle?Chciałam tylko dodać że żarłam od tego cyklu dzieciorobny magnez... ja nie wiem o co kaman z tymi tabletkami
To już musi być bombelek!!! ))No wczoraj rano było prawie biało i przedwczoraj też. Dodatkowo siki z teraz, nie pierwsze. Zobaczymy...
Skontaktuj się z lekarzem. Leczenia hormonalne sprzyjają problemom krążeniowym. Pytanie, czy coś się nie dziejeTeż czekam na niego z utęsknieniem ma mi przyjść do wtorku najpóźniej.
W ogóle nie wiem co mi jest ale dzień w dzień od około tygodnia mam w środku nocy i wieczorami skurcze w nogach, stopach czasami w dłoni. Rano się budzę i mam całe nogi od kolan w dół podcierpniete. Pije niby magnez z aliness więc dużych niedoborów nie powinnam mieć ale nie wiem już o co może chodzic. Czy to po metformine, czy to wynik przebytego zapalenia pęcherza.
Dobra! Już zamówiłam ! Już do mnie jedzie chociaż mój udany cykl oddaje flavamedowi rozrzedziłam męża i trafiło zatem powtarzam manewrTo już musi być bombelek!!! ))
A propos magnezu, to chyba nie wspominałam, że ja też brałam poza tym stosowałam jeszcze dietę przeciwzapalna i chodziłam na proplodnosciowa akupunkture
W poniedziałek mam wizytę u swojej ginekolog plus teleporade z internista zechce żeby mi zlecił może jakieś badanie magnezu, potasu. Nie mam pojęcia dlaczego tak mnie złapało. W tym miesiącu nie bralam żadnych hormonów ale może faktycznie też się przyczynilo że wczesnjsze cykle miałam stymulowane. Cały czas coś jak nie urok toSkontaktuj się z lekarzem. Leczenia hormonalne sprzyjają problemom krążeniowym. Pytanie, czy coś się nie dzieje