Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też czekam na niego z utęsknieniem ma mi przyjść do wtorku najpóźniej.Chciałam tylko dodać że żarłam od tego cyklu dzieciorobny magnez... ja nie wiem o co kaman z tymi tabletkami
Od kiedy @AScarlett pierwszy raz o nim napisała, mówiłam że powinna była wrzucić link afiliacyjny, żeby czerpać profity z poleceniaJakby prodducent tego magnezu wiedział jaką kampanie tutaj odstawiły @Brownie1992 i @AScarlett to musiałby im niezły hajs wypłacić...
Przyjmujemy z @AScarlett bodziaki od każdego bombelkaJakby prodducent tego magnezu wiedział jaką kampanie tutaj odstawiły @Brownie1992 i @AScarlett to musiałby im niezły hajs wypłacić...
Może być zapłata w bodziakach Albo w Waszych bombelkach - dla mnie wystarczająca nagroda
Jak ja chodzę w de do rodzinnego to wokół sami PolacySiedzę w poczekalni w klinice i wokół sami Niemcy to źle wróży opóźnieniu
11 dzień po ovi i taka sytuacja. Nie cieszę się, we wtorek zrobię betę dla pewności. O ile ta kreska wciąż tam będzie.
To sytuacja jak u mnie, tyle ze u mnie póki co dzień spóźnieniaKurde @ mi się spóźnia drugi dzień, ale na teście jak było biało tak dalej jest
OkeeeejjjjTak, ten jest dzieciorobny
Wiesz, co robićOkeeeejjjj