reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

reklama
U nas na dworze 3 stopnie, zaczyna padać śnieg 🙈 nie chce wiedzieć, jaka będzie plucha jak temperatura na plusie 😬
Mnie boli brzuch- albo z głodu, albo mam skurcze jak na okres, sama nie wiem 🙈 😂byłam w toalecie, czysto, nic nie leci. Okres po 18 dniach od zabiegu to chyba byłoby za wcześnie 🤔
Zależy w jakim dniu cyklu Twój organizm myśli ze jest😅
Ja krwawię od 1,5 tygodnia i lekarze mówi ze nam to uznać jako dzień 0. Na ostatnim z usg przed laparoskopia w lewym jajniku już jajeczko 13 mm przygotowywało się do owulacji 🤯🤯

Zależy w jakim dniu cyklu Twój organizm myśli ze jest😅
Ja krwawię od 1,5 tygodnia i lekarze mówi ze nam to uznać jako dzień 0. Na ostatnim z usg przed laparoskopia w lewym jajniku już jajeczko 13 mm przygotowywało się do owulacji 🤯🤯
A miałam pytać, jajowodu nie udało się uratować?

A miałam pytać, jajowodu nie udało się uratować?
Niestety nie, pokazali zdjecia - wokół pęcherzyka owinął sie jajowod.
Jedyne co mogli zrobić to wyciąć😉
Te 2 ostatnie tygodnie przeczołgały mnie emocjonalnie - 1 tydzień poronienie samoistne, drugi tydzień ciąża jajowodowa🤦‍♀️
Oby w tym roku to był koniec takich niespodzianek 🤪

Trzymam kciuki zeby Twoje ziarenko przerodziło się w pięknego wakacyjnego bobasa❤️

Niestety nie, pokazali zdjecia - wokół pęcherzyka owinął sie jajowod.
Jedyne co mogli zrobić to wyciąć😉
Te 2 ostatnie tygodnie przeczołgały mnie emocjonalnie - 1 tydzień poronienie samoistne, drugi tydzień ciąża jajowodowa🤦‍♀️
Oby w tym roku to był koniec takich niespodzianek 🤪

Trzymam kciuki zeby Twoje ziarenko przerodziło się w pięknego wakacyjnego bobasa❤️
Rozumiem. Całe szczęście, że Tobie nic się nie stało ❤️ Jeszcze będzie pięknie ✊

Dziękuję, ale jakoś nie liczę na happy end ;)

Ja miałam 20 pinków kilkanaście dni temu... Mam w tym momencie 3 plus dokupowałam po drodze jeszcze z 6 innych i też już wysikane 🤣🤣

Ale u mnie to choroba już, plus teraz co chwilę sprawdzam czy kreska nie jest bledsza. Na szczęście dzisiejsza poranna już porządna, zdecydowanie grubsza niż wczorajsza więc trochę moja głowa się uspokoiła że to wczoraj to było zwykłe plamienie (powinnam w sumie wczoraj dostać okres, więc może to dlatego?)
Ja jak zaszłam w ciąże ro zrobiłam 3 testy i myślałam ze to już dużo 😂😂

reklama
Do góry