Kosinka94
Moderator
Trzyma..mocno by wtorek okazał się szczęśliwym dniem11 dzień po ovi i taka sytuacja. Nie cieszę się, we wtorek zrobię betę dla pewności. O ile ta kreska wciąż tam będzie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzyma..mocno by wtorek okazał się szczęśliwym dniem11 dzień po ovi i taka sytuacja. Nie cieszę się, we wtorek zrobię betę dla pewności. O ile ta kreska wciąż tam będzie.
Zależy w jakim dniu cyklu Twój organizm myśli ze jestU nas na dworze 3 stopnie, zaczyna padać śnieg nie chce wiedzieć, jaka będzie plucha jak temperatura na plusie
Mnie boli brzuch- albo z głodu, albo mam skurcze jak na okres, sama nie wiem byłam w toalecie, czysto, nic nie leci. Okres po 18 dniach od zabiegu to chyba byłoby za wcześnie
A miałam pytać, jajowodu nie udało się uratować?Zależy w jakim dniu cyklu Twój organizm myśli ze jest
Ja krwawię od 1,5 tygodnia i lekarze mówi ze nam to uznać jako dzień 0. Na ostatnim z usg przed laparoskopia w lewym jajniku już jajeczko 13 mm przygotowywało się do owulacji
Niestety nie, pokazali zdjecia - wokół pęcherzyka owinął sie jajowod.A miałam pytać, jajowodu nie udało się uratować?
Jej to musi być to ️️11 dzień po ovi i taka sytuacja. Nie cieszę się, we wtorek zrobię betę dla pewności. O ile ta kreska wciąż tam będzie.
Czekamy na wyniki11 dzień po ovi i taka sytuacja. Nie cieszę się, we wtorek zrobię betę dla pewności. O ile ta kreska wciąż tam będzie.
Wygląda obiecująco11 dzień po ovi i taka sytuacja. Nie cieszę się, we wtorek zrobię betę dla pewności. O ile ta kreska wciąż tam będzie.
Rozumiem. Całe szczęście, że Tobie nic się nie stało Jeszcze będzie pięknieNiestety nie, pokazali zdjecia - wokół pęcherzyka owinął sie jajowod.
Jedyne co mogli zrobić to wyciąć
Te 2 ostatnie tygodnie przeczołgały mnie emocjonalnie - 1 tydzień poronienie samoistne, drugi tydzień ciąża jajowodowa
Oby w tym roku to był koniec takich niespodzianek
Trzymam kciuki zeby Twoje ziarenko przerodziło się w pięknego wakacyjnego bobasa
Ja jak zaszłam w ciąże ro zrobiłam 3 testy i myślałam ze to już dużoJa miałam 20 pinków kilkanaście dni temu... Mam w tym momencie 3 plus dokupowałam po drodze jeszcze z 6 innych i też już wysikane
Ale u mnie to choroba już, plus teraz co chwilę sprawdzam czy kreska nie jest bledsza. Na szczęście dzisiejsza poranna już porządna, zdecydowanie grubsza niż wczorajsza więc trochę moja głowa się uspokoiła że to wczoraj to było zwykłe plamienie (powinnam w sumie wczoraj dostać okres, więc może to dlatego?)
GratulacjeTak, kreska jest różowa i na żywo dobrze widoczna
Nie ma takich cudów w Nl
Allleeee......
Miałam elektroniczny... Wiedziałam, że czułość jego to nie 10 ale i tak zrobiłam i pisząc to ręce mi się trzęsą....