reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

Smutno się zrobiło przy piątku, wiec zmieniając temat - jakie macie plany na weekend? My dzisiaj spotykamy się z przyjaciółmi, a jutro najpewniej wybiorę się z przyjaciółką na imprezę, żeby wytańczyć skumulowane emocje ostatnich tygodni 💃😈
Ja wyprawiam siostrze osiemnastkę, będzie impreza i jeszcze druga siostra ma urodziny. Urodziły się akurat tego samego dnia, ale jest między nimi 17 lat różnicy 😉
Udanej zabawy 😗

reklama
Mnie niesamowicie wkurwiła reakcja mojego brata. Powiedzieliśmy jakoś w 7 czy 8 tygodniu że jestem w ciąży, radości zero, tylko bratowa stwierdziła że "fajnie". Potem dowiedziałam się od mamy, że oboje stwierdzili że niepotrzebnie powiedzieliśmy tak wcześnie. Ale dlaczego? Co by to zmieniło? Nie poroniłabym gdybyśmy wtedy im nie powiedzieli? Wkurwia mnie takie myślenie. Chciałabym każdą ciążą dzielić i cieszyć się z rodziną, czuć ich wsparcie a doprowadzili tylko do tego, że o tej ciąży (jeśli w ogóle nadal jest) baaardzo długo się nie dowiedzą.
ja się zgadzam z Tobą. Zawsze się mówi, ze dopiero po 3 miesiącu mozna mówić, bo wszystko się moze zdarzyć. Czyli co, jak poczekam do 3 miesiąca to już się nie moze zdarzyć? I czekanie coś gwarantuje? Każdy powinien mówić kiedy chce, a jak coś się zdarzy po dordze to to nie jest zaden powód do wstydu i ukrywania!

Cześć dziewczyny mam pytanie z innej beczki się tu wtrace. Pierwszy raz używam testów owu z domowego laboratorium i czy w nich to już jest PIK? wcześniejszy cykl miałam jakieś strumieniowe wgl się tak nie wybarwialy..a widziałam że korzystacie z nich 🤔🥹

Załączniki

• 4d6f9c5b-b3e5-4c05-beb0-5c5076afbc8c.jpeg
    4d6f9c5b-b3e5-4c05-beb0-5c5076afbc8c.jpeg
    32,3 KB · Wyświetleń: 70
Jak się czujesz przed tą wizytą i poznaniem nowego dzieciaczka? Co do prezentów, to moim zdaniem książki zawsze są super - wszystkim dzieciom kupuje albo książki albo lego ;)

I jak się czujesz po estrofemie i przed jutrem?
z dzieciaczkiem w porządku, cieszę się, że go poznam. Akurat oni mają za sobą takie przejścia przy staraniach o pierwsze, że nawet jak sobie zrobią jeszcze 5 i każde będzie z 1cs to we mnie nie będzie żadnych innych uczuć poza radoscią i miłością do tych dzieci.

A po estrofemie czuję się dobrze. Nie mam już migren, czyli chyba estradiol poszedł w górę. Mam nadzieję, że po prostu będzie dobrze na tej wizycie

Smutno się zrobiło przy piątku, wiec zmieniając temat - jakie macie plany na weekend? My dzisiaj spotykamy się z przyjaciółmi, a jutro najpewniej wybiorę się z przyjaciółką na imprezę, żeby wytańczyć skumulowane emocje ostatnich tygodni 💃😈
ja organizuje swoje urodzinowe party w ten weekend 😁 mój szwagier, który obecnie grzeje dupsko na Malediwach, nie lubi przyjmować gości, dlatego ja, w ramach rekompensaty dla samej siebie, za to, ze mi zostawili 3 dzieci akurat w tygodniu, kiedy mam urodziny, zaprosiłam braci z dziećmi i przyjaciół na party trwające cały weekend👹 dzieciom będzie raźniej i może troszkę szybciej im zleci do powrotu starych jak się będzie dużo działo, ja spędzę weekend w wybornym towarzystwie🥰 a szwagra **** strzeli jak zobaczy na monitoringu (na bank przegląda zapis z kamer bo to świr) auta parkujące na podjeździe😜

No i fajnie ;D

Rozumiem - ja nie mam problemu z prowadzeniem auta gdziekolwiek bym nie była, ale nie lubię jeździć np. po Szczecinie, z uwagi na ilość rond. Warszawa podczas weekendów mi nie przeszkadza, ale tez nie często tam bywam ;)

Ja zjeździłem pół Europy i nigdzie mi się tak źle nie jeździło jak po Węgrzech i Budapeszcie. Warszawa przy tym to pikuś 🤣

ja organizuje swoje urodzinowe party w ten weekend 😁 mój szwagier, który obecnie grzeje dupsko na Malediwach, nie lubi przyjmować gości, dlatego ja, w ramach rekompensaty dla samej siebie, za to, ze mi zostawili 3 dzieci akurat w tygodniu, kiedy mam urodziny, zaprosiłam braci z dziećmi i przyjaciół na party trwające cały weekend👹 dzieciom będzie raźniej i może troszkę szybciej im zleci do powrotu starych jak się będzie dużo działo, ja spędzę weekend w wybornym towarzystwie🥰 a szwagra **** strzeli jak zobaczy na monitoringu (na bank przegląda zapis z kamer bo to świr) auta parkujące na podjeździe😜
ale czy będzie tort z penisami? 😂

reklama
Do góry