wrobelmm
Fanka BB :)
To chyba jedyna, skuteczna metoda.ja też raczej jak ktoś przesadza to mówię tak, zeby mu się głupio zrobiło.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To chyba jedyna, skuteczna metoda.ja też raczej jak ktoś przesadza to mówię tak, zeby mu się głupio zrobiło.
Radzilabym powtorzyć betę.22 dc 23dc z rana i różowy z wieczoru
no my dziś mamy 30 naszego świadka, a jutro mamy imprezę rozwodową naszej koleżanki więc też duże natęczenie imprez. Do tego będę musiała prowadzić auto po Warszawie, bo odbieramy Mazdę z Aso. Sram w gacieSmutno się zrobiło przy piątku, wiec zmieniając temat - jakie macie plany na weekend? My dzisiaj spotykamy się z przyjaciółmi, a jutro najpewniej wybiorę się z przyjaciółką na imprezę, żeby wytańczyć skumulowane emocje ostatnich tygodni
dzisiaj jedziemy po prezent urodzinowy dla przyjaciółki męża, jutro rano mam wizytę, więc pewnie spędzę ok 3h w tym bocianie, a później kupujemy na wynos obiad i jedziemy do tej przyjaciółki. Będzie to też pierwsze okazanie ich nowego dwumiesięcznego bobasa, jeszcze go nie widzieliśmy.Smutno się zrobiło przy piątku, wiec zmieniając temat - jakie macie plany na weekend? My dzisiaj spotykamy się z przyjaciółmi, a jutro najpewniej wybiorę się z przyjaciółką na imprezę, żeby wytańczyć skumulowane emocje ostatnich tygodni
No i fajnie ;Dno my dziś mamy 30 naszego świadka, a jutro mamy imprezę rozwodową naszej koleżanki więc też duże natęczenie imprez. Do tego będę musiała prowadzić auto po Warszawie, bo odbieramy Mazdę z Aso. Sram w gacie
Czy Ty przyjeżdżasz do Szczecina i jeszcze nie byłaś z Bolilolkiem na pizzy?No i fajnie ;D
Rozumiem - ja nie mam problemu z prowadzeniem auta gdziekolwiek bym nie była, ale nie lubię jeździć np. po Szczecinie, z uwagi na ilość rond. Warszawa podczas weekendów mi nie przeszkadza, ale tez nie często tam bywam
Jak się czujesz przed tą wizytą i poznaniem nowego dzieciaczka? Co do prezentów, to moim zdaniem książki zawsze są super - wszystkim dzieciom kupuje albo książki albo legodzisiaj jedziemy po prezent urodzinowy dla przyjaciółki męża, jutro rano mam wizytę, więc pewnie spędzę ok 3h w tym bocianie, a później kupujemy na wynos obiad i jedziemy do tej przyjaciółki. Będzie to też pierwsze okazanie ich nowego dwumiesięcznego bobasa, jeszcze go nie widzieliśmy.
Więc dzisiaj chyba też do jakiegoś smyka by wypadało podjechać no i w sumie jak bobasowi, to też ich dwulatce od razu chociaż jakąś ksiazeczke kupić
A w niedzielę mam zamiar nic nie robić. Ale tak absolutnie nic, bo mnie pewnie ta sobota wykończy
Wiecie, ze ludzie mieli do mnie pretensje, ze ja o tym mowie otwarcie? Ze po co? Moze dlatego nie moge zajsc bo za duzo o tym mowieNiestety. Wydaje mi się, że wynika to z faktu, że zazwyczaj się o tym nie mówi, a temat nadal stanowi tabu - zarówno starania jak i poronienia. Ja nauczyłam się to robić dopiero po kilku latach i teraz, niemal zawsze, na pytania o dziecko, odpowiadam zgodnie z prawdą (chyba, że jestem w gorszej formie psychicznej, to wtedy nie). A gdy ktoś mnie ewidentnie wkurwia, mówię np. że poroniłam tydzień temu i czy jest pewien, że chce rozmawiać o tym jak to jest dowiedzieć się, że serce dziecka przestało bić, albo proszę go żeby sobie wyobraził taką sytuację (jeśli ma dzieci).
długo naprawiali chyba, nie?no my dziś mamy 30 naszego świadka, a jutro mamy imprezę rozwodową naszej koleżanki więc też duże natęczenie imprez. Do tego będę musiała prowadzić auto po Warszawie, bo odbieramy Mazdę z Aso. Sram w gacie