koko.sanka
Fanka BB :)
Chodzę do kościoła, ale dlaczego tacy ludzie jeszcze są i mówią takie głupoty…
Widziałyście?
Widziałyście?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nawet nie chce tego czytać, bo wiem, jaki to trigger dla mnie bedzieChodzę do kościoła, ale dlaczego tacy ludzie jeszcze są i mówią takie głupoty…
Widziałyście?
Ostatnio małżeństwo pozwało autora podręcznika to HiTu. Również za dyskryminację invitro. Założyli zbiórkę na prawnika. Uzbierali tyle kasy, że stwierdzili, że przekazują pieniądze na invitro dla par których nie stać na takie leczenie. Uwaga mają potwierdzone 33 ciążę finansowane z ich kasyChodzę do kościoła, ale dlaczego tacy ludzie jeszcze są i mówią takie głupoty…
Widziałyście?
Jak jeszcze byłam małolatą i oglądałam to w domu, to mój tata widząc to zawsze pyskował "co ty za głupoty oglądasz", a potem stał w drzwiach te 40 minut i sam oglądał, ale oczywiście twierdził, że tego nie robi.Ja to zawsze się śmieje, że te paradokumenty to mają takie godziny emisji, że są dla ludzi bezrobotnych właśnie albo dla emerytów
Ciekawa zawsze jestem co myślą sobie ludzie którzy pakują takie paczki z 10 testami ciążowymi…
Żeby to obliczyć należy skorzystać ze skomplikowanego wzoru matematycznego;
DN x 33 = X
Gdzie; DN oznacza dzień miesiąca, a X oznacza wynik jaki powinien być danego dnia
Podstawiając mamy równanie za dzisiaj
16x33=528
Ale wykresiku też jestem głodna
Chyba nie chce wiedzieć skąd to wiesz
„ON nie będzie tego oglądał”, aż mi się przypomniał ten filmikJak jeszcze byłam małolatą i oglądałam to w domu, to mój tata widząc to zawsze pyskował "co ty za głupoty oglądasz", a potem stał w drzwiach te 40 minut i sam oglądał, ale oczywiście twierdził, że tego nie robi.
Pracowałam chwile na studiach w magazynie amazona i wierz mi, ze nikt się 100 testami ciążowymi nie dziwi a co do paczek to cóż, jak ktoś otworzy to niech on się krępuje w ostateczności. Ja mam testy owulacyjne na wierzchu przy toalecie i nie przejmuje się czy ktoś przychodzi i widzi itpDzięki LadyCaro! Zakupiłam dwa opakowania obudził się we mnie cebulak i przeliczyłam ile to będzie na pinkowo i wyszło ze się opłaca
Ja jakos kompletnie nie zastanawiałam sie nigdy nad tym co pomyśli ktoś kto składa moje zamowienie do paczki. ALE! Za każdym razem jak idą do mnie testy owu czy ciążowe, to mam jakiś dziwny strach ze akurat jak będzie kurier to pewnie mnie nie będzie w domu i do sąsiadów zaniesie, a oni przez przypadek otworzą paczkę. Ciekawe co by pomyśleli jakby zobaczyli paczkę ze 100 testami z amazona xD
dlatego ja zamawiam do paczkomatu xDDzięki LadyCaro! Zakupiłam dwa opakowania obudził się we mnie cebulak i przeliczyłam ile to będzie na pinkowo i wyszło ze się opłaca
Ja jakos kompletnie nie zastanawiałam sie nigdy nad tym co pomyśli ktoś kto składa moje zamowienie do paczki. ALE! Za każdym razem jak idą do mnie testy owu czy ciążowe, to mam jakiś dziwny strach ze akurat jak będzie kurier to pewnie mnie nie będzie w domu i do sąsiadów zaniesie, a oni przez przypadek otworzą paczkę. Ciekawe co by pomyśleli jakby zobaczyli paczkę ze 100 testami z amazona xD