Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale w ogóle lol. Włączasz se odcinek ukrytej prawdy, bo mogą być jaja, do pośmiania, a tu odcinek o macicy i pochwie. Akurat dla staraczki. No co za zrządzenie losuNie wierzę, że ktoś był w stanie wymyślić coś takiego!
Pomysły Bolilol były zdecydowanie lepsze!
Ciekawa zawsze jestem co myślą sobie ludzie którzy pakują takie paczki z 10 testami ciążowymi…A do mnie przyszedł zapasMogę sikać jak mi się nudzi
![]()
Żeby to obliczyć należy skorzystać ze skomplikowanego wzoru matematycznego;Pewnie nie wyrabiamy normy stronowej, ale dawno nie było wykresików<nie namawiam
>
Uh... To dałyśmy ciałaCiekawa zawsze jestem co myślą sobie ludzie którzy pakują takie paczki z 10 testami ciążowymi…
Żeby to obliczyć należy skorzystać ze skomplikowanego wzoru matematycznego;
DN x 33 = X
Gdzie; DN oznacza dzień miesiąca, a X oznacza wynik jaki powinien być danego dnia
Podstawiając mamy równanie za dzisiaj
16x33=528![]()
Ale wykresiku też jestem głodna
Jeden typek ma akt oskarżenia za wykorzystanie seksualne bezradności lub niepoczytalności innej osoby.a co sie dzieje w temacie pandora gate? Było i ucichło![]()
Albo odcinek o ludziach co latali po lesie w strojach pluszowych zwierząt, takich wiecie "pajacach", bo to też jakieś zaburzenie było![]()
Chyba nie chce wiedzieć skąd to wieszTo są albo furry (stroje bardziej przypominające prawdziwe zwierze) albo wkładają kigurumi, czyli taka pidżamowa wersję stroju![]()
no ostatnuo był odcinek, ze sie starali o dziecko niby, ale jakoś facet nie chciał się w owulacje bzykać i jakaśtam historia. Oczywiście na koniec ona zaszła w ciążę. No odcink skrojony na miarę...Ale w ogóle lol. Włączasz se odcinek ukrytej prawdy, bo mogą być jaja, do pośmiania, a tu odcinek o macicy i pochwie. Akurat dla staraczki. No co za zrządzenie losu![]()
tak, furry! Oni byli futrzakami!To są albo furry (stroje bardziej przypominające prawdziwe zwierze) albo wkładają kigurumi, czyli taka pidżamowa wersję stroju![]()
Jest nas tyle, że to już pewnie nikogo nie dziwiCiekawa zawsze jestem co myślą sobie ludzie którzy pakują takie paczki z 10 testami ciążowymi…
Żeby to obliczyć należy skorzystać ze skomplikowanego wzoru matematycznego;
DN x 33 = X
Gdzie; DN oznacza dzień miesiąca, a X oznacza wynik jaki powinien być danego dnia
Podstawiając mamy równanie za dzisiaj
16x33=528
Ale wykresiku też jestem głodna