Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale w ogóle lol. Włączasz se odcinek ukrytej prawdy, bo mogą być jaja, do pośmiania, a tu odcinek o macicy i pochwie. Akurat dla staraczki. No co za zrządzenie losuNie wierzę, że ktoś był w stanie wymyślić coś takiego!
Pomysły Bolilol były zdecydowanie lepsze!
Ciekawa zawsze jestem co myślą sobie ludzie którzy pakują takie paczki z 10 testami ciążowymi…A do mnie przyszedł zapas Mogę sikać jak mi się nudzi
Żeby to obliczyć należy skorzystać ze skomplikowanego wzoru matematycznego;Pewnie nie wyrabiamy normy stronowej, ale dawno nie było wykresików <nie namawiam >
Uh... To dałyśmy ciałaCiekawa zawsze jestem co myślą sobie ludzie którzy pakują takie paczki z 10 testami ciążowymi…
Żeby to obliczyć należy skorzystać ze skomplikowanego wzoru matematycznego;
DN x 33 = X
Gdzie; DN oznacza dzień miesiąca, a X oznacza wynik jaki powinien być danego dnia
Podstawiając mamy równanie za dzisiaj
16x33=528
Ale wykresiku też jestem głodna
Jeden typek ma akt oskarżenia za wykorzystanie seksualne bezradności lub niepoczytalności innej osoby.a co sie dzieje w temacie pandora gate? Było i ucichło
Albo odcinek o ludziach co latali po lesie w strojach pluszowych zwierząt, takich wiecie "pajacach", bo to też jakieś zaburzenie było
Chyba nie chce wiedzieć skąd to wieszTo są albo furry (stroje bardziej przypominające prawdziwe zwierze) albo wkładają kigurumi, czyli taka pidżamowa wersję stroju
no ostatnuo był odcinek, ze sie starali o dziecko niby, ale jakoś facet nie chciał się w owulacje bzykać i jakaśtam historia. Oczywiście na koniec ona zaszła w ciążę. No odcink skrojony na miarę...Ale w ogóle lol. Włączasz se odcinek ukrytej prawdy, bo mogą być jaja, do pośmiania, a tu odcinek o macicy i pochwie. Akurat dla staraczki. No co za zrządzenie losu
tak, furry! Oni byli futrzakami!To są albo furry (stroje bardziej przypominające prawdziwe zwierze) albo wkładają kigurumi, czyli taka pidżamowa wersję stroju
Jest nas tyle, że to już pewnie nikogo nie dziwiCiekawa zawsze jestem co myślą sobie ludzie którzy pakują takie paczki z 10 testami ciążowymi…
Żeby to obliczyć należy skorzystać ze skomplikowanego wzoru matematycznego;
DN x 33 = X
Gdzie; DN oznacza dzień miesiąca, a X oznacza wynik jaki powinien być danego dnia
Podstawiając mamy równanie za dzisiaj
16x33=528
Ale wykresiku też jestem głodna