reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

25DC - jest brązowe plamienie. Tak właśnie wyglądałam w łazience 😅okresie! Przybywaj!
Happy Hailee Steinfeld GIF by Pitch Perfect

reklama
Pracowałam chwile na studiach w magazynie amazona i wierz mi, ze nikt się 100 testami ciążowymi nie dziwi 😅 a co do paczek to cóż, jak ktoś otworzy to niech on się krępuje w ostateczności. Ja mam testy owulacyjne na wierzchu przy toalecie i nie przejmuje się czy ktoś przychodzi i widzi itp ;)
Niech się wstydzi ten kto widzi!

Hej mam pytanie dzisiaj mam 23 dc zaczęłam plamić a biorę duphaston od 16 dc przez 10 po 2 tabletki czy powinnam odstawić tabletki czy to może być już miesiaczka cykle mam zazwyczaj 35 dni
Jak masz cykle 35 dni to branie duphastonu od 16dc zablokowało owulacje. Przy takiej długości na pewno jest ona później niż 15dc. Polecam zmienić lekarza i zacząć od monitoringu owulacji przed braniem progesteronu.

Nie wiem teraz jakie kroki obrać. Czy zamówić milion testów od LadyCaro i sikać codziennie pewnie od 7dpo i codziennie się sprowadzać na ziemie jedna kreska, czy walczyć i nie testować aż do ostatniej chwili, ale wtedy pewnie codzień nadzieja będzie większa i większa.. Tak zle, tak niedobrze. co zrobić, jak żyć 😅
Ja zaczęłam sikać 9 dni po ovi wiedząc że nawet jak coś będzie świtać to pewnie zastrzyk. Jednak wole tak niż czekać do 14 ddni po...

Ja zaczęłam sikać 9 dni po ovi wiedząc że nawet jak coś będzie świtać to pewnie zastrzyk. Jednak wole tak niż czekać do 14 ddni po...
Ja postanowiłam ze poczekam do owulacji i wtedy podejmę decyzje czy zamawiać czy nie 😅 No i jeszcze jutro mąż zrobi badania hormonalne, jak będzie zle to już pewnie nawet nie będę miała chęci testowac

to nie zmienia faktu, że może stary Ci robi podmiankę na jakieś inne leki? 😁

Ale nie no, tak serio to magnez może działać tak wyciszająco, może się lepiej po nim spać, bo on pomaga w stabilizacji hormonów
Ja śpię lepiej. Biorę go trochę przed snem i lepiej zasypiam. Wydaje mi się, że sen ten jest lepszy.
O ile oczywiście stary nie chrapie... Wtedy nic nie działa

reklama
Do góry