Bolilol
Fanka BB :)
powiedz nam!Dobra, powiem Wam…
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
powiedz nam!Dobra, powiem Wam…
to nie zaburzenie tylko fetyszAlbo odcinek o ludziach co latali po lesie w strojach pluszowych zwierząt, takich wiecie "pajacach", bo to też jakieś zaburzenie było
czuję się zawiedzionaSPOJLER:
Klara w liceum nie chciała być z tym typkiem, uciekła. Potem poszła do zakonu. Ale pójście do zakonu to była ucieczka. Ucieczka przed tym, że… ma podwójną pochwę i macicę na końcu odcinka idzie na operację, bo chce założyć rodzinę z tym typkiem, a ta wada anatomiczna utrudnia zajście w ciążę. UKRYTA PRAWDA
A ja oglądałam raz odcinek, jak gościu zdradził żonę z dmuchaną lalką, żona nakryła ich ( męża i lalkę) podczas wspólnego jedzenia obiadu w mieszkaniu które wynają po odejściu od niejbył i taki odcinek!
Albo był odcinek o typie, który spotykał się z psychologiem, która go utulała do snu jak małe dziekco i mówiła, że da mu papu bo miał jakieś zabiurzenie psychiczne xD
To nawet komentował naruciak! Dodaje filmy w niedzielę i z mężem mamy taki rytuał do niedzielnej kawki, że oglądamy jak on komentuje paradokumenty XDAlbo odcinek o ludziach co latali po lesie w strojach pluszowych zwierząt, takich wiecie "pajacach", bo to też jakieś zaburzenie było
No w sumie mówię, takie wtf, a potem: ee, w sumie to nie takie wowczuję się zawiedziona
Moje były lepsze
Nie wierzę, że ktoś był w stanie wymyślić coś takiego!SPOJLER:
Klara w liceum nie chciała być z tym typkiem, uciekła. Potem poszła do zakonu. Ale pójście do zakonu to była ucieczka. Ucieczka przed tym, że… ma podwójną pochwę i macicę na końcu odcinka idzie na operację, bo chce założyć rodzinę z tym typkiem, a ta wada anatomiczna utrudnia zajście w ciążę. UKRYTA PRAWDA