reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

A do mnie przyszedł zapas 😁 Mogę sikać jak mi się nudzi 🤣🤣

Załączniki

• 90ba0a16-aef1-49c5-9e3a-16d737e106c9.jpeg
    90ba0a16-aef1-49c5-9e3a-16d737e106c9.jpeg
    80,9 KB · Wyświetleń: 74
reklama
Hej mam pytanie dzisiaj mam 23 dc zaczęłam plamić a biorę duphaston od 16 dc przez 10 po 2 tabletki czy powinnam odstawić tabletki czy to może być już miesiaczka cykle mam zazwyczaj 35 dni

Hej. Byłam właśnie na wizycie u gina. Owulka prawdopodobnie przedwczoraj (i wtedy też był jedyny seks w tym cyklu). Endo 10mm.
Dostaliśmy badania do zrobienia i w przyszłym cyklu mam inseminację.
Mąż powiedział, że chyba się popłacze 😅
🤞🏼🤞🏼 za ten cykl. I za inseminacje w razie czego tez :) będziecie działać na naturalnym cyklu czy stymulowanym?

Tak w ogóle dziewczyny, to chyba nie jest normalne że mam skurcze i bóle krzyżowe ponad trzy doby po łyżeczkowaniu? Czy może się zdarzyć?

reklama
Raz na 100 lat mam migrenę i właśnie dziś mnie dopadła jakaś totalna masakraaa...😓😖🤯 Niby wkroczyłam w dni płodne temperaturowo, niestety śluzu płodnego brak, a na seks mogę liczyć tylko jutro, pojutrze, może w niedzielę. Testów ovu brak i wiem, że nic nie wiem, nawet na ten cykl nie bardzo liczę i jakoś tak nic totalnie mi się nie chce.
Mnie też dopadła migrena dziś rano. A miewam baaaardzo rzadko

Do góry