Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
za ten cykl. I za inseminacje w razie czego tez będziecie działać na naturalnym cyklu czy stymulowanym?Hej. Byłam właśnie na wizycie u gina. Owulka prawdopodobnie przedwczoraj (i wtedy też był jedyny seks w tym cyklu). Endo 10mm.
Dostaliśmy badania do zrobienia i w przyszłym cyklu mam inseminację.
Mąż powiedział, że chyba się popłacze
narazie na naturalnym. Powiedział, że mam takie ładne i regularne swoje owulki, że narazie nie będziemy grzebać.za ten cykl. I za inseminacje w razie czego tez będziecie działać na naturalnym cyklu czy stymulowanym?
One dobre są?Podrzucam linka do testów ciążowych na 83 groszę sztuka
no testy jak testy, kawałek papierka. Są dość cienkie. Miałam chyba je raz i nie miałam zadnych fałszy.One dobre są?
Co prawda nie podjęłam jeszcze decyzji ale może zamówię...no testy jak testy, kawałek papierka. Są dość cienkie. Miałam chyba je raz i nie miałam zadnych fałszy.
Mnie też dopadła migrena dziś rano. A miewam baaaardzo rzadkoRaz na 100 lat mam migrenę i właśnie dziś mnie dopadła jakaś totalna masakraaa... Niby wkroczyłam w dni płodne temperaturowo, niestety śluzu płodnego brak, a na seks mogę liczyć tylko jutro, pojutrze, może w niedzielę. Testów ovu brak i wiem, że nic nie wiem, nawet na ten cykl nie bardzo liczę i jakoś tak nic totalnie mi się nie chce.