spekoppar_
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ukryta prawda to moja guilty pleisure oglądam namiętnieJa po okresie zamawiam owulaki i ciążowe i będzie sikanko! a po dzisiejszym dniu czas na odmóżdżenie… gorąca czekolada i… ukryta prawda
Ja to samo, ale nie przyznaje się do tego xDukryta prawda to moja guilty pleisure oglądam namiętnie
Łykaj, łykaj! Dlaczego masz mieć lepiej niż mydobra, skoro mam mieć IUI to zamówię już ten magiczny magnez... i chyba czas zacząć brać suple
Hurra, dołączasz do magnezowej ekipy! gemini dalej nie nadało paczki, chyba jakieś jajadobra, skoro mam mieć IUI to zamówię już ten magiczny magnez... i chyba czas zacząć brać suple
Tak