Klaudia12348
Zaangażowana w BB
Nie ja nie monitorowalam owulacji jeszczea kiedy miałaś owulację i czym potwierdzoną?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie ja nie monitorowalam owulacji jeszczea kiedy miałaś owulację i czym potwierdzoną?
Ogólnie HCG najpierw wychodzi we krwi, dopiero później w moczuDziewczyny mam takie pytanie robiłam wczoraj dwa testy ciążowe wyszły pozytywne w 22 dniu cyklu ale felerne bo dziś zrobiłam bete 23 dzień cyklu i beta 1.20 cykle 28 dniowe dajcie mi nadzie ze beta nie wyszła bo za wcześnie
Dlatego napisałam ze felerne ja mam pecha co do testówOgólnie HCG najpierw wychodzi we krwi, dopiero później w moczu
A stosujesz testy owulacyjne? Mierzysz temperaturę?Dlatego napisałam ze felerne ja mam pecha co do testów
Ja mam w planie zrobic taką półkę przy drzwiach balkonowych, taki ruchomy parapet. U mnie dość ciemno w domu, te co są na ścianach kiepsko się mają. W bloku mi tak ładnie wszystko rosło a tutaj kicha.Ja sobie zrobiłam w salonie półkę nad kanapa i tam kwiatki stoją wszystkie W sypialni przy parapecie mamy łóżko i psy często z łóżka wskakiwaly łapami na parapet i zrzucały mi kwiaty
no to ciężko powiedzieć cokolwiek o szansachNie ja nie monitorowalam owulacji jeszcze
Moje psice małe to parapetów nie sięgnąJa sobie zrobiłam w salonie półkę nad kanapa i tam kwiatki stoją wszystkie W sypialni przy parapecie mamy łóżko i psy często z łóżka wskakiwaly łapami na parapet i zrzucały mi kwiaty
Nie nic nie sprawdzam eh nigdy nawet tego nie robiłam z pierwsza córka przestałam się zabezpieczać i odrazu byłam a teraz ciezko ze nawet nie wiem za co się zabraćA stosujesz testy owulacyjne? Mierzysz temperaturę?
Jeśli chcesz zacząć to polecam najpierw pogadać z ginekologiem. Niech zleci podstawowe badania. Do tego termometr owulacyjny i testy owulacyjne. Ale bez tego też da się obyć.Nie nic nie sprawdzam eh nigdy nawet tego nie robiłam z pierwsza córka przestałam się zabezpieczać i odrazu byłam a teraz ciezko ze nawet nie wiem za co się zabrać
Ja mam w planie zrobic taką półkę przy drzwiach balkonowych, taki ruchomy parapet. U mnie dość ciemno w domu, te co są na ścianach kiepsko się mają. W bloku mi tak ładnie wszystko rosło a tutaj kicha.