reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

reklama
Ja sobie zrobiłam w salonie półkę nad kanapa i tam kwiatki stoją wszystkie 😁 W sypialni przy parapecie mamy łóżko i psy często z łóżka wskakiwaly łapami na parapet i zrzucały mi kwiaty 🙈
Ja mam w planie zrobic taką półkę przy drzwiach balkonowych, taki ruchomy parapet. U mnie dość ciemno w domu, te co są na ścianach kiepsko się mają. W bloku mi tak ładnie wszystko rosło a tutaj kicha.

Nie nic nie sprawdzam eh nigdy nawet tego nie robiłam z pierwsza córka przestałam się zabezpieczać i odrazu byłam a teraz ciezko ze nawet nie wiem za co się zabrać
Jeśli chcesz zacząć to polecam najpierw pogadać z ginekologiem. Niech zleci podstawowe badania. Do tego termometr owulacyjny i testy owulacyjne. Ale bez tego też da się obyć.

reklama
Ja mam w planie zrobic taką półkę przy drzwiach balkonowych, taki ruchomy parapet. U mnie dość ciemno w domu, te co są na ścianach kiepsko się mają. W bloku mi tak ładnie wszystko rosło a tutaj kicha.

Oj to piąteczka, też mam chatę ciemna jak jaskinia bo mi poludniowo-zachodnia stronę zabudowali osiedlem domków jednorodzinnych (tak było a planie zagospodarowania przestrzennego) - które okazały się 2 piętrowymi szeregowcami z tarasem na dachu 🙃🙃 Nienawidzę przez tą budowę swojego mieszkania które było przepięknie jasne i przytulne a teraz jest okropnie ciemne szczególnie zima i jesienią 😪

Do góry